Новият Lincoln MKZ - нещо невиждано

14597
Новият Lincoln MKZ - нещо невиждано
Повече от модерен

Точно по график Lincoln представиха първи официални снимки и подробности за своя изцяло нов MKZ. Той следва предпроизводствения прототип, който бе показан малко по-рано тази година, по време на автомобилното изложение в Детройт през януари.

Слава, Богу, в резултат на еволюцията от концептуалния модел към серийния не са направени много промени по цялостния дизайн, като този големият панорамен стъклен покрив е запазен. Елегантният и стилен интериор включва LCD панел с инструменти, включващ информационно-развлекателната система с MyLincoln Touch.

Сред системите за безопасност се включват Lincoln Drive Control, предупредителна система за предстоящ сблъсък с възможност за активиране на спирачките, предупредителна система за поддържане на лентата, както и надуваеми задни колани . . . с още осем въздушни възглавници (стандартно).

Опциите за задвижващите системи са три. Те включват базов 2-литров EcoBoost четирицилиндров двигател с мощност 240 к.с. и въртящ момент от 366 Нм, както и флагман с 3.7-литров V6 агрегат с мощност от 300 к.с. И двата от тези двигателя ще бъдат комбинирани с шестстепенна автоматична трансмисия (с палчета на волана). Освен това MKZ ще се предлага със задвижване на предните и четирите колела.

Тези, които предпочитат по-екологична версия, могат да си изберат MKZ Hybrid, който комбинира 2-литров четирицилиндров двигател и електрически мощност. Резултатът е обща мощност от 188 к.с. и въртящ момент от 175 Нм. Този по-природосъобразен вариант идва с безстепенна трансмисия и задвижване на предните колела.

rs-auto.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com