Момичетата управляват света в супер забавния нов трейлър на ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2

14379
Снимки:

Кой е начело на света? Момичетата, очевидно! В новия трейлър на ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 има всичко – истинско момичешко приятелство, шеги за Втората световна война и, разбира се, много песни – от класики от 90-те години, през Майли Сайръс, та до, къде без нея, Бийонсе с “Who Run the World?”.

След излизането на първия трейлъра на дългоочакваното продължение на ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ феновете в интернет изпаднаха в ужас, че акапелната група „Белас“ е изгонена от всички състезания, турнета и участия, след като Ейми прави сериозен гаф пред не кого да е, а първото семейство на САЩ – Барак и Мишел Обама. Но момичетата не са готови да се откажат толкова лесно и ще направят всичко, за да възвърнат позициите си.

Революционен филм за Шерлок Холмс скоро ще бъде показан

Считан за отдавна изгубен филм, посветен на Шерлок Холмс, се очаква скоро да бъде представен пред публика в Париж. Главната роля в него...

За да станат отново номер едно, Бека (Ана Кендрик) и другите момичета от „Белас“ започват усилена подготовка за Световните финали по акапелно пеене. Мисията е повече от невъзможна, тъй като американски отбор никога не е печелил толкова голямо и престижно състезание. А най-големите им врагове – немският отбор, са винаги една крачка пред „Белас“.

ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 е пълен с красиви жени и остроумни шеги, както и много музика, която със сигурност ще накара зрителите в киносалоните да искат да затанцуват заедно с „Белас“.

Освен Ана Кендрик, в ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 ще видим още Елизабет Банкс в ролята на коментатора на надпявания Гейл и Ребел Уилсън, позната от „Нощ в музея: Тайната на гробницата“. Във филма се включва и още една мега звезда – Снуп Дог, чиято роля все още е тайна, но със сигурност ще зарадва феновете.

„Белас“ ще завладеят кината и сърцата в ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 на 29 май.

Обмисля се общ филм между "Отмъстителите" и "Пазители на галактиката"

Американският издател на комикси Marvel ("Марвел") може да съчетае в един филм поредиците The Avengers ("Отмъстителите") и Guardians of...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино