A1 започва да предлага HUAWEI nova 9 SE със 108 MP камера

3044
A1 започва да предлага HUAWEI nova 9 SE със 108 MP камера
Снимка: A1

А1 започва да предлага новия смартфон от серията nova на HUAWEI – nova 9 SE. Той има отлично съотношение цена спрямо качество и поставя акцент върху камерата, която е четворна със 108 MP основен сензор.

Моделът може да се поръча от онлайн магазина на телекома в брой и на изплащане. Първите 50 човека, които закупят устройството в периода 23 март – 3 април 2022 г., ще го получат в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 4i, а клиентите, които изберат HUAWEI nova 9 SE между 23 март и 23 юни 2022 година, ще възползват и от 12 месеца застраховка на екрана от HUAWEI.

Дизайнът на модела е едновременно елегантен и удобен за употреба, а сензорът за пръстови отпечатъци се намира отстрани на корпуса, който е с дебелина под 8 мм. HUAWEI nova 9 SE е снабден с 6,78-инчов IPS дисплей с FHD+ резолюция (2388х1080) и честота на опресняване до 90 Hz, който заема почти цялата лицева страна на устройство. Селфи камерата е 16 MP и е изрязана в горната част на дисплея.

Камерата на гърба е четворна със 108 MP основен сензор, 8 МР ултраширок обектив, 2 МР дълбочинен обектив и 2 МР макро камера. Освен отличната за класа камера, смартфонът предлага и редица функции, които са насочени към любителите на мобилната фотография и създателите на видео. HUAWEI nova 9 SE има режим Super Night Shot и Super Night Selfie, както и възможност да записва видео едновременно с предната и задната камера.

HUAWEI nova 9 SE използва чипсет Snapdragon 680 с 8 GB RAM памет и 128 GB памет за съхранение на информация. Батерията му е с капацитет 4000 mAh и поддържа 66W бързо зареждане. Смартфонът работи с Android 12 и EMUI 12, но няма достъп до приложенията и услугите на Google. HUAWEI nova 9 идва със собствения магазин на компанията - AppGallery, където потребителите могат да намерят широко разнообразие от приложения.

Моделът започва да се предлага на цени от 19,50 лева на месец или 399,99 лева в брой с план ONE 34,99. Първите 50 клиента, които закупят HUAWEI nova 9 SE от електронния магазин на А1 до 03 април 2022 г., ще го получат в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 4i. HUAWEI nova 9 SE е наличен в три цвята – среднощно черно, кристално синьо и перлено бяло.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОМПАНИИ:

Как Odoo ERP трансформира българския бизнес: Истории за успеха

Нови басейни и за деца в Grand Hotel Therme и Pulse Therme (СНИМКИ)

Екологично отговорно потребление: как изборът на рециклирани черни метали влияе на нашата планета?

"Газпром" съди австрийската OMV, словашката ZSE и чешката CEZ в Русия

Забраната в САЩ: Ще продаде ли TikTok китайската компания ByteDance?

След серията от инциденти: Boeing отчете загуби за стотици милиони

Spotify отчете рекордна печалба

Домусчиеви придобиват компания с огромни имоти в Ловеч за слънчева централа

„Водоснабдителни услуги на бъдещето“ за 4 милиона жители на Големия Париж

Tesla сваля цените на автомобилите си на редица основни пазари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Компании