Yettel стартира официално днес

11266
Yettel стартира официално днес
Снимка: Ива Иванова / Аctualno.com

Yettel, новият бранд на PPF Telecom Group, стартира официално днес. Създаден на база задълбочени пазарни проучвания за потребителските представи, Yettel е бранд, ориентиран към бъдещето, който възприема най-новите тенденции и отчита нарастващата роля на технологиите в живота ни. 

 

„Отношенията ни с технологиите се промениха. Днес да си онлайн е задължително и нашите клиенти очакват да им помогнем да използват технологиите, за да балансират важните за тях неща. Искаме да вдъхновим потребителите да се стремят към този баланс в живота, като предлагаме продукти и услуги, които подкрепят тази голяма амбиция“, каза Марек Слачик, изпълнителен директор на телекомуникационния, медиен и технологичен бизнес на PPF Telecom Group за Централна и Източна Европа. 

 

Yettel е телекомуникационен бранд, създаден, за да помогне на клиентите да балансират технологичните и телекомуникационните си потребности с начина си на живот. 

„След осемте прекрасни години под бранда Теленор, имаме отговорност към нашите клиенти да им помагаме да се справят с постоянно нарастващите изисквания от света на технологиите”, каза главният изпълнителен директор на Yettel България Джейсън Кинг.

 

„Като лидер в сферата на безжичните технологии и отвъд тях, Yettel е модерен бранд, който е фокусиран към клиентите, дигитализацията и иновациите. Нашата амбиция е да помагаме на потребителите да постигнат баланс в отношенията си с технологиите. Убеден съм, че ще продължим да задаваме тенденциите и да изпреварваме събитията“, заяви той. 

„Стремим се да вграждаме иновативни решения при изготвянето на нашите предложения, продукти и технологии, за да помогнем на клиентите да постигнат по-добър баланс. Като едно от първите ни предложения с новия бранд днес стартираме уникалната за българския пазар Тийн тарифа, която осигурява на родителите спокойствие и същевременно предоставя адекватно дигитално преживяване на младежите. През следващите месеци ще представим още продукти и услуги в подкрепа на балансирания начин на живот“, заяви Богдан Узелац, главен търговски директор на Yettel Bulgaria. 

Той съобщи, че според прогнозата за тази година, от цялата консумация на Интернет до 70% ще бъде генерирана от смарфони и добави, че според собственици на бизнеси в България, занимаващи се с електронна търговия и уеб сайтове, 90% от трафика идва от смартфони.

 

Новата Тийн тарифа на Yettel за 25,99 лв. е с включена услуга „Онлайн защита“ за целия срок на договора, за спокойствието на родителите и защита на децата им от влизане в подозрителни уебсайтове и неподходящо дигитално съдържание. Услугата предпазва потребителите от вируси и зловреден софтуер, докато сърфират в мрежата на Yettel, отличена с четири последователни сертификата Best in Test от независимата организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора. Тарифата се предлага в пакет с хиляди мегабайти за чат услуги, социални медии, стрийминг на музика и видео. Тийн тарифата за 25,99 лв. включва и достъп до иновативната образователна платформа iZZI за 24 месеца. Всички тарифни планове на Yettel за пренос на данни и мобилни услуги включват 5G достъп без допълнително заплащане. Офертата идва с ексклузивни предложения за 5G смартфони, които стартират от само 5,99 лв. на месец. 

Като част от ребрандирането Yettel Bulgaria стартира новия си уебсайт Yettel.bg, ново мобилно приложение, както и нов дизайн на дигиталните си и социални медийни канали. През следващите години Yettel ще извърши пълно ребрандиране на магазините си в страната, като започва постепенно с отделни ребрандирани обекти, които още от днес ще посрещнат клиентите. 

 

Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel Bulgaria, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България.

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели четири последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора. 

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България.

За повече информация: ТУК 

PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.

Още информация: ТУК 

PPF Group оперира в 25 държави, като инвестира в множество сектори, включително финансови услуги, телекомуникации, медии, биотехнологии, недвижими имоти и инженеринг. Обхватът на PPF Group се простира от Европа до Северна Америка и цяла Азия. Групата притежава активи на стойност 40,3 млрд. евро и има 80 000 служители в световен мащаб (30 юни 2021 г.).

За повече информация: ТУК, също ТУК и ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОМПАНИИ:

Технологичен гигант инвестира 1,5 млрд. долара в компания за изкуствен интелект в ОАЕ

Броят на извънсъдебните фалити в Русия е нараснал 5 пъти

Испания измества Великобритания като топ дестинация в Европа за инвестиции в хотели

Samsung измества Apple в доставките?

Професионалното облекло: Важен фактор за създаване на работна среда с минимален риск

Главболгарстрой взе участие в Делфийски икономически форум

InterContinental Sofia влезе в престижния туристически гид "Мишлен"

Болен съм, няма акт: Глоби по договори за милиони се разминаха на "Автомагистрали"

Опасни апарати за сънна апнея на известна компания: САЩ ограничи продажбите

Какво са „държавно спонсорирани“ атаки и защо Apple премахва термина?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Компании