X
 
 

Нов случай на избягал от полицейска сграда

297 0
Нов случай на избягал от полицейска сграда
Снимка: БГНЕС
28-годишният Емил Великов е избягал от сградата на Областната дирекция на МВР в Разград, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан и обвиняем за кражба и теглене на пари от чужда дебитна карта. Беглецът изчезнал по време на разпит, след като разследващият полицай е трябвало да излезе от стаята, за да окаже методическа помощ на свой колега, а друг служител на реда е трябвало да го наблюдава. Тогава Емил излязъл от стаята, преминал край постовия полицай и напуснал полицейското управление. Издирването му е започнало веднага, но все още не е открит.

Мъж избяга от затвора, за да се напие

Затворник, излежаващ присъда в затвора в Бобов дол избяга, за да се напие. Той бил осъден на 10 месеца през февруари 2017 година за кра...

Мъжът е с множество присъди. Последно е откраднал дамска чанта с портфейл с 200 лв., след като влязъл в чуждо жилище. В чантата имало и дебитна карта със записан ПИН код, което го улеснило да изтегли 200 лв. Кражбата е била извършена през 2018 г., но е бил задържан за нея преди дни. Сега отново го търсят. Обявен е за общодържавно издирване. Издадена е и заповед за напускане на страната.

В Областната дирекция на полицията в Разград е започнала вътрешна проверка по случая.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално