3-те зодии при жените, които мъжете си умират да ИМАТ

120682
3-те зодии при жените, които мъжете си умират да ИМАТ
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Има жени, които са като магнит за мъжете. Действат им специален начин и ги омайват с минимум усилия. Това са зодиите, за които всеки мъж мечтае, но трудно може да има.

Овен

Овните са зодиите с характер, които могат да побъркат всеки мъж. Те са изключително трудни личности, но за това са и толкова интересни. Вярват, че всеки им е длъжен и искат цялото внимание на света за себе си. И го получават по един или друг начин. Имат много секси маниери, които привличат противоположния пол.

Разбери колко държи на връзката ви според зодията му

Вижте кои знаци от държанието му издават сериозните му намерения към вас. Разберете дали  и той е толкова влюбен, колко и вие. Бл...

Интелигентни са - оръжие, с което печелят още повече обожатели. Тяхната тактика е лесна. Първо, разбира се, привличат с въшния си вид. Държат на него и винаги изглеждат безупречно. Второ, показват интерес, флиртуват и омайват "жертвата си". И накрая се отдръпват и стават студени като камък. Тази рязка смяна в подхода обърква мъжете и те още повече желаят Овните за себе си. Хитростите им край нямат.

Дева

Девите са големи изкусителки. Заложено им е да изключително женствени и всички женски характеристики са им познати. Кокетни са, обичат вниманието, обичат флирта и за нищо не света не понасят някой да НЕ им обръща внимание. Тогава полудяват. Но тези случаи са редки, почти винаги успяват да получат това, което са си наумили.

Девите са много директни, не обичат заобикалките и говорят направо. Омайват мъжете с това, че не им спестяват нищо, а те не са свикнали на такъв подход. Мъжете се побъркват още по силно изразрения им сексапил. Девите се грижат винаги да са във форма и стилът им да е впечатляващ. Това е тяхната най-голяма хитрина.

Риби

Рибите са много интересни жени, които с лекота привличат всяко мъжко внимание. Походката им, погледът им и сексапилът, който излъчват, са достатъчни, за да накарат всеки мъж да ги пожелае. Те са много дискретни, подхождат нежно и това много се харесва на мъжете, които искат да доминират.Но Рибите не се дават толкова лесно. Те са много хитри и имат план, с който да задържат вниманието на мъжете върху себе си.

7 причини защо някои жени търпят кошмарни връзки

Силно се привързват и трудно правят нови стъпки в живота си. Уморени са от натоварения си график и искат единствено спокойствие, дори с...

Техният подход е лесен. Държат се мило с всички, но винаги спазват дистанция. Тези граници побъркват мъжете, които искат да ги прескочат и да стигнат по-далеч в Рибите... но това е трудна задача.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com