3-те зодии с непоносими ХАРАКТЕРИ

46592
3-те зодии с непоносими ХАРАКТЕРИ
Снимка: iStock/Guliver

3. Близнаци

Тази забавна, лъчезарна и бъбрива персона, заема 3-то място в класацията на най-трудните характери. И причините не са малко! Неудържимият им характер постоянно ги води „някъде“. Да се задържи интереса им е доста трудна работа, особено в интимен план. Защитната им реакция е повече от ужасна – те слагат маска на безразличие, дори жестокост. На думи може и да проявят внимание към мнението ви, но то никога няма да стане важно за тях. Близнаците са коварна зодия – създават впечатление за разбран човек, но всъщност винаги искат да става на тяхното. Независимо на каква цена!

5 зодии с повишена интуиция

В света има много хора, които с помощта на засилената си интуиция успяват да видят хората от друга гледна точка и да гледат в бъдещето....

2. Овен

Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той в никакъв случай няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.

1 . Скорпион

Кралят на трудните характери! Представителите на тази зодия взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никого. Жесток език, отмъстителна същност, свръх его и нито грам желание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревниви, обсебващи, безпощадни. Измислят си несъществуващи провинения и с огромно удоволствие наказват партньора с за тях. Често се отнасят към хората като към свои вещи. За да оцелееш до тях, необходимо е задължително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно приятелство или връзка със Скорпион може да ви нанесе емоционални щети за цял живот!

6-те зодии, които изживяват истинската любов

За съжаление не всички имат хармонична връзка и изпитват чувство на взаимна любов. И ако разгледаме този момент от гледна точка на астр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com