4-те зодии, които най-често отнемат чужди половинки

9935
4-те зодии, които най-често отнемат чужди половинки
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, които обожават да си присвояват чуждото и това ги кара да се чувстват добре. Това са зодиите, които предпочитат да грабнат сърцето на някой, вече зает, защото тръпката е по-голяма и радостта от спечеленото сърце е по-голяма за тях. Ето кои са те:

ТЕЛЕЦ: Телците си падат по игричките и много им харесва да знаят, че са желани от някой, който вече си има половинка. Това ги кара да се чувстват много по-специални и значими, в което ние не намираме логика, но те – изкарват желязна такава! Най-честите връзки на Телците започват с изневяра от страна на новата им половинка. Започват дълга тайна връзка и чак след време половинката им се престрашава да прекрати старата си връзка и да започне начисто с Телците. Така или иначе, Телците получават това, което са си наумили и не се интересуват кой ще наранят по пътя си.

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са една от най-опасните зодии, когато говорим за връзки и чужди половинки. Те много обичат да флиртуват, да си създават приключения и тайничко да завладяват чужди сърца. Пазете половинки си от тази зодия, защото науми ли си нещо – няма кой да я спре. Близнаците не обичат скучните неща в любовта, затова и никога няма да започнат връзка с някой, който е свободен, защото просто не усещат тръпката в това!

ЛЪВ: Лъвовете никак не са свенливи и не им пречи да вземат това, което си наумят. Техните сърца са много нетърпеливи, любовта им е страстна и бурна, а когато се влюбят в човек, който е зает, адреналинът им скача до небето. Много си падат по завоеванията и това много им допада – не обичат скучните връзки, скучните хора и всичко, в което няма тръпка. Затова Лъвовете често измъкват половинките под носа на случайни хора, които идея си нямат какво ги очаква. Не си мислете, че Лъвовете се притесняват от това – напротив, много им допада да си докажат, че са над всичко и всички.

СКОРПИОН: Пазете половинките си от Скорпионите! Те са изключително коварна зодия, която каквото и да си науми – всичко прави така, както й харесва. Скорпионите нямат нормална връзка, започнала по нормален начин. При тях всичко е бурна страст, криене, тайни СМС-и и какво ли още не. Обичат да са желани от хора, които не са свободни, защото така си доказват, че са повече от половинките, които вече имат. Това им дава голяма доза самочувствие, от което имат нужда, за да се чувстват желани и специални. Пазете се от тази зодия, защото набележат ли си вашата половинка – просто я губите!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com