4-те зодии, които никога не трябва да прибързват в любовта

8101
4-те зодии, които никога не трябва да прибързват в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Връзката започва с просто изтръпване в стомаха до пълно разтърсване. Нещата започват да ескалират в момента, в който единият от двамата партньори признае любовта си към другия. Една част от хората не се колебаят да заявят публично любовта си, други, обаче, са склонни да го обмислят добре, преди да направят поредната голяма крачка по този начин. И така, ето четирите  зодии, които не бързат да кажат тези две думи.

1.            БЛИЗНАЦИ

Близнаците винаги са известни с това, че се управляват повече от ума си, отколкото от сърцата си. Ето защо никога няма да ги накарате да вземат прибързани решения само защото им се иска. Същото важи и за връзката им. Твърдението, че обичат някого, е много голяма стъпка, поради което никога не бързат. Те ще анализират партньора си и дали могат или не могат да се справят с тяхната личност, поради което оглавяват нашия списък, когато става въпрос за обмисляне.

2.            КОЗИРОГ

Известно е, че Козирозите са официални и дистанцирани. Те обаче искат любов толкова, колкото и другият знак до тях. Но това, че искат нещо, не означава, че ще се втурнат към него. Те отделят време да разберат човека и ако чувстват, че не могат да си представят живота с него, те няма да признаят любовта си към партньора. Те не обичат да грешат, затова не прибързват с решенията си, особено за любовта. Водещо при тях е опасението, че някой може да разбие сърцето им. Козирозите не са хора на случайните и временни връзки. Когато обичат, те го правят завинаги.

3.            ВОДОЛЕЙ

Водолеите знаят всички правилни начини да се забавляват и затова, когато става въпрос за запознанства, умението им да флиртуват им помага много. Колкото и да обичат да се забавляват, те също ще обмислят нещата сто пъти, преди дори направят крачка към една дългосрочна връзка. Причината е, че думите „Обичам те“ не идва по естествен начин за тях и затова никога няма да бързат да го кажат.

4.            ТЕЛЕЦ

Венера е управляващата планета за Телците. Точно заради това любовта е приоритетна. За този знак тя е много важна. Затова и са много внимателни, когато влизат във връзка. Не си позволяват да потънат в блажени чувства още в първите минути. Те правят малки и добре обмислени стъпки към голямото решение. Известно е, че Телците са надеждни и верни партньори, а това е техния коз. Интересното е, че почти за всичко демонстрират своята огромна упоритост и определено се наслаждават от това. Така гарантират, че няма да са губещите в случая.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com