5 фън шуй правила и съвети за тези, които често имат главоболие

2027
5 фън шуй правила и съвети за тези, които често имат главоболие
Снимка: iStock

Много често хората имат неразположение и главоболие и то без особена причина. На работа те не се уморяват, а в живота като цяло всичко е добре, но по някаква причина имат главоболие. Ако имате подобен проблем, тази статия ще ви помогне да го разрешите.

Ако сте напълно здрави, тогава е много вероятно правилата на фън шуй да ви помогнат да победите главоболието и да се отървете от умствената мръсотия.

Активирайте здравната зона

Здравната зона се намира в самия център на апартамент или къща - на мястото, където се събират всички стаи и помещения. Важно е тази зона да се поддържа чиста. Това правило е от първостепенно значение. Мръсотията и безпорядъкът в центъра на вашия дом е основна причина за неразположение като цяло и по-специално за главоболието.

Също така здравната зона трябва да е добре осветена. Ако е тъмно, не забравяйте да монтирате източници на изкуствена светлина там. Не трябва да има нищо излишно и ненужно. Също така се опитайте да не го пълните с ненужни аксесоари и не бива да закачате огледала.

Фън шуй за начинаещи: Kак да превърнете дома си в място на щастие и хармония?

Намерете правилното място за спане

Сънят и нашето здраве са много важни. Ако човек спи в неподходяща среда, тогава през деня се чувства уморен и може да има главоболие. Проверете мястото си за спане за тези прости правила:

Не трябва да има огледала пред вас - нито отпред, нито отзад . Огледалото е мощен източник на енергия, следователно, поради местоположението си в краката или над таблата, може да се чувствате нервни, да спите по-лошо, да имате по-често лоши сънища.

Не спете с глава към прозореца. Разположете леглото така, че да спите в другия край на стаята, но не в самия й център. Това ще подобри съня и ще ви помогне да спите по-добре;

Не поставяйте много растения в спалнята. В тази стая може да има някакво растение със светлинна енергия, но не трябва да насилвате целия перваз на прозореца с цветя.

Изберете правилната цветова схема за стени, подове и постелки. Най-добрите нюанси за спалнята: бяло, сиво, синьо, зелено, розово, пясък, бледо розово.

7 фън шуй правила в дома ви, чрез които парите ще потекат като река 

Проветрете помещението

Силата на елемента Въздух е много важна. Ако искате по-малко главоболия, трябва да проветрявате по-добре жилищното или работното си пространство. Не забравяйте да правите това възможно най-често, но внимавайте да не настинете.

Отървете се от нещата, които не харесвате

Със сигурност имате подаръци от неприятни хора: сувенири или просто неща, които не ви принадлежат. Ако в къщата ви има нещо, което ви свързва с неприятен човек, напомня ви за някакви негативни събития, тогава силно ви съветваме да се отървете от това, но възможно най-скоро.

Носете повече жълти и сини дрехи

Възможно е главоболието ви да е свързано със стрес. Най-хубавото е, че синият цвят изчиства ума от стрес и негативност. Намалява нервността, дава спокойствие и помага да се отпуснете, ако нещо не особено приятно се случва в живота ви в момента. Жълтият цвят просто повдига настроението и прави човек по-позитивен. Възможно е това да ви помогне да победите неразположението и главоболието, свързани с лошо настроение и емоционално прегаряне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 3 май 2024

Таро хороскоп за 3 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com