5 неща, които ще направят връзката ви по-здрава

29480
5 неща, които ще направят връзката ви по-здрава
Снимка: iStock/Guliver

Когато става дума за взаимоотношения, малко различие и разстояние е много важно, тъй като позволява на всеки индивид да има чувство за независимост, но ако сте твърде отдалечени, когато става дума за основни ценности и цели, връзката ви може да се окаже сложна. Малките неща нямат значение, разбира се.

Ако вашият партньор не обича да чете, или предпочита пържола за вечеря, вместо нещо по-здравословно, няма проблем. Ако има разлика в мнението ви за това как да образовате децата си или къде да живеете, то определено може да създаде напрежение.

5 грешки при срещите, които да не допускате

Светът на срещите често може да се окаже объркан и несигурен. Нещата, които сте си мислели, че знаете, могат да се окажат пълни глупост...

Ето няколко неща, които вие и вашият партньор трябва да направите, за да се споразумеете (или поне да постигнете компромис), така че вашето партньорство да остане гладко, реалистично успешно и наистина приятно.

Визия за бъдещето

От жизненоважно значение е двойката да има обща представа за начина, по който биха искали животът им да се разгръща финансово, духовно и по отношение на децата. Когато разполагате с план, той служи като незаменим компас и помага да се изясни какво трябва да правите всеки ден, за да постигнете целта си, както и как да процедирате, когато трябва да вземете решение за по-важни въпроси.

Способността винаги да бъдете себе си

Би трябвало да бъдете естествени, да сте себе си около съпруга си, с всичките си добри и лоши качества. Докато много хора преживяват живота си, задържайки големи парчета от себе си далеч от всички останали, и споделяйки само това, което искат другите да видят - когато намерите подходящия си партньор, той наистина може да ви види за това, което сте. Този фон създава ценна възможност за истинска комуникация и споделяне на любов, страхове и надежди без осъждане.

4 мита за мъжете, които са напълно грешни

Жените са мистерия за мъжете, но същото важи и в обратния случай. Ние сме на мнение, че господата не се трогват от абсолютно нищо и едв...

Способността да си признаете, когато сте сгрешили

Вашите взаимоотношения трябва да бъдат безопасно място, където вие и вашият партньор можете да признаете, когато грешите и да потърсите опрощение без осъждение. Най-успешните, динамични двойки нямат трудности да се приемат, когато са сбъркали и не са успели да се справят.

Усещане за морал

Моралът и споделената етика са огромна част от ангажираността, защото без нея вашето възхищение и почит, в която държите партньора си, ще бъдат намалени. Говоренето за морал и етика може да бъде трудно, но трябва да се направи рано. Ако откриете, че вашият морал не е в съзвучие с този на партньора ви и това е нещо, което смятате за" голямо ", тогава може би е препоръчително да преосмислите отношенията си.

Емоционална връзка

Знаците, че е време да ЗАЖИВЕЕТЕ заедно

Чувствате, че големият момент е настъпил! Вече сте много близки и ви се иска да се събуждате всяка сутрин заедно в едно легло. Край на ...

Физическото привличане е супер важно, но вие и вашият любим трябва да се съгласите, че между вас има и емоционална връзка, за да може връзката да се насочи и да премине на следващото ниво. Ако човекът, с когото имате връзка, се интересува само от физическо свързване с вас или това е единствената сфера, която ви се струва, че двамата наистина се свързвате, това не вещае добро бъдеще в дългосрочен план.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com