5 странни неща, които правят мъжете, когато харесват някоя жена

12802
5 странни неща, които правят мъжете, когато харесват някоя жена
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и невероятно да звучи, истината е че мъжете са доста страхливи, когато искат да изразят симпатиите си към някоя жена. Обикновеното им поведение в тези случаи е да се държат странно и дори малко глупаво и да изглеждат притеснени и объркани. Причините за това може да са много различни и да се дължат на това, че са объркани, непохватни или не искат толкова открито да покажат чувствата си или просто не знаят как да го направят. Ето защо, ако около вас има такъв, чието поведение ви се стори доста странно и нетипично, се опитайте да го разгадаете, за да разберете дали тайно не ви харесва. Ето кои са 5-те от най-странните неща, които правят мъжете в този случай:

1.Нахалното му поведение във ваше присъствие, както и постоянните хвалби и изтъкването на различни негови качества, могат да са ясен знак за неговите чувства и симпатии. Това се дължи на стремежа му да привлече вниманието ви и да ви се хареса.

7 вида мъжки флирт и как да ги разпознаем

За съжаление, не всички жени са в състояние да разпознаят мъжкия флирт. Нека се опитаме да коригираме ситуацията и да дадем най-ярките ...

2.Когато един мъж се стреми само да ви вкара в леглото си, той търси по-висока физическа интимност с вас. Този, който изпитва истински чувства обаче, няма да използва този похват и дори ще се държи по-дистанцирано в началото, защото той изпитва нещо повече от сексуално привличане.

3.Някои от мъжете са доста притеснителни и често, в присъствието на харесваната от тях жена са тихи и мълчаливи. За тях можете да си помислите, че не обичат да общуват с другите и дори, че не ви харесват или не им е приятна вашата компания. Истината обаче, е че те не знаят какво да кажат и се страхуват да не се изложат.

4.Мъжът  често е непохватен в изразяването на чувствата си. Още  в училище, той са се държал грубо или е дърпал косата на харесваното от него момиче, като знак за неговите симпатии. Така, че не се учудвайте, ако и в зрялата си възраст той използва подобен на този метод. Твърде вероятно е в един момент да ви обиди, докато си говорите, но това в никакъв случай не значи, че не ви харесва.

5.Още едно от странните неща, които правят мъжете, когато харесват една жена е да си изградят подход, с който стъпка по стъпка да разкрият чувствата си. Ако забележите, че въпросния мъж започне да ви приближава уж случайно, да ви заговаря по-често или започне да ви изпраща съобщения, просто за да ви пита за нещо или се опитва да ви впечатли, то знайте, че изпитва чувства към вас и се опитва да ви ги покаже.

Как да свалим един мъж за 10 минути?

Опитната дама винаги знае как да впечатли един мъж и да привлече вниманието му. За това е важно да изхвърлите всички установени постула...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com