5 странни сигнала, които показват, че мъжът ви харесва

13321
5 странни сигнала, които показват, че мъжът ви харесва
Снимка: 7000920 / Pixabay

Понякога мъжете не могат да изразят точно чувствата си, когато харесват някоя жена. Това е провокирано много често от притеснението им и липсата на смелост. Понякога нещата опират до липсата на умение за комуникация от страна на мъжа или просто до характер.
Без значение каква точно е причината за странното държание на един мъж, когато е във вашата компания, ето кои са сигналите, които го издават, че има симпатии към вас.

Държи се прекалено сериозно

Само за мъже: Как да покорим всяка дама! 7 съвета!

За да впечатлите дамата, която сте си харесали, няма точна формула. Според психолозите има обаче 7 стъпки, които можете да следвате, за...

Когато мъжете са в присъствието на жена, която харесват е възможно да са по-сдържани и сериозни, защото не знаят какво да кажат или как да се държат. Просто не искат да се изложат и предпочитат да са по-тихи. Това далеч не означава, че вашата компания не му е приятна.

Постепенно се доближава до вас

Ако мъж има симпатии към вас, но не иска все още да издава това, той постепенно ще се доближава до вас. Първо ще ви заговори, след това ще си намира глупави причини само и само да ви пише съобщения.

Обижда ви, но не умишлено

Когато момчетата са малки те се закачат с момиченцата, които харесват - удрят ги, дърпат им косите, гонят ги и т.н. В зряла възраст някои мъже се държат също толкова детински и може да ви обидят, когато разговаряте на определени теми. Това далеч не е, защото ви мразят или не ви харесват. Доста често се оказва, че мъжете се държат по този незрял начин именно, защото са силно привлечени от дадена жена.

Разгадайте що за птица е мъжът до вас по формата на носа му

Може да разберете много за характера и същността на човека срещу вас от жестовете и мимиките му, стила и облеклото и дори от зодията, к...

Постоянно ви се изтъква и хвали

В стремежа си да ви впечатли мъжът е готов постоянно да се самоизтъква и хвали пред вас. Това е така клиширано мъжко поведение, че не бива да се дразните или да обръщате чак толкова голямо внимание на хвалебствията му.

Не показва желание за интимни отношения

Когато един мъж е привлечен от жена и чувствата му са истински, той не бърза да я вкара в леглото си. Причината не е в липсата на желание, а в това, че когато обича истински мъжът е доста по - внимателен с обекта на своите чувства. Дори има възможност ако вие му правите намеци за сексуални взаимоотношения, той да не ви отрази. Не се обърквайте или разочаровайте, просто му дайте малко време.

Често любовните знаци, които мъжете изпращат към жените остават неразбрани от тях. Понякога се държат като деца, друг път леко грубо. Виновник за всичко е притеснението, което изпитват, но умело се опитват да прикрият.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com