5 знака на зодиака, които не разбират от шега

15331
5 знака на зодиака, които не разбират от шега
Снимка: iStock/Guliver

Всеки знак има своите силни и слаби страни. Астролозите казват: знаейки коя зодия е човек, е по-лесно да изградите отношения с него, да намерите подход. С някого си струва да бъдете по-упорити, по-лесно е да се сближите с друг. Има, обаче, знаци на Зодиака, с които не бива да се шегувате. Например, шегата с тези петима представители на хороскопа може да завърши с провал. 

1.       Скорпион

Шегаджия стряска пристигащите в Сидни

Представете си шока, ако се качите на самолет до Билбао и когато се приближите до летището, готови за кацане, през прозореца видите огр...

Скорпионът е на първо място. Хората, родени под този знак, могат дори да ви накажат за лоша шега по много начини. Те реагират остро на обиди, шеги, всякакви нападки срещу тях. В същото време те няма да избухнат от гняв. Скорпионите са изключително хладнокръвни в моменти, които са неприятни за тях. За Скорпиона чувствата му винаги са на първо място, никаква любов няма да го накара да забрави обидата и ще ви го върне по жесток начин.

2.       Лъв

Много горд и силен знак, който изобщо не търпи шегаджийско отношение към себе си. Човек трябва само малко да нарани гордостта му и това е всичко, разговорът ще приключи веднъж завинаги. Типичните лъвове са способни да се раделят  дори с най-обичания човек в живота си, ако дръзне да го обиди. Лъвовете дори могат да бъдат жестоки, но винаги ще имат неоспорими аргументи за поведението си.

3.       Стрелец

Представителите на този знак знаят как да владеят най-ужасното оръжие - думата. Те не само ще могат да ви поставят на място, но и ще намерят онези думи, които ще ви създадат сериозни неприятности. Не трябва да нарушавате границите по отношение на тези хора, по-добре е да внимавате.

5 зодиакални знака ще станат по-богати през февруари 2022 г.

През февруари 2022 г. Водният тигър ще стане пълноправен покровител. И той ще диктува условията си. През втория месец от годината 5 зо...

4.       Водолей

Но не е лесно да изведете Водолея на пътя на войната, те са за световния мир и се опитват да останат неутрални до края. Но ако в тяхното отношение някой е имал неблагоразумието да прояви жестокост, Водолеят няма да прости. Той ще намери сили да отговори също толкова грубо, а може би и повече от грубо. Следователно злите шеги с тези хора не са напразни. Между другото, да обидите Водолея е достатъчно лесно, дори не е нужно да започвате.

5.       Дева

Това изобщо не е отмъстителен знак. Девата няма да отговори с обидни епитети. Все пак, ако успеете да нараните нещо много важно за този човек, няма да имате време да избягате. Ако Девата бъде разгневена, тя може да отиде до най-крайни мерки.

Дори не трябва да се опитвате да се шегувате с представители на тези знаци. Дори и да ви се струва, че шегата е безобидна, можете несъзнателно да нараните някого много.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com