6 начина, по които мъжът смазва самочувствието ви

6782
6 начина, по които мъжът смазва самочувствието ви
Снимка: iStock/Guliver

Много жени дори не разбират, че партньорът до тях не се държи добре и смазва самочувствието им. И това е така, докато някой от обкръжението не им покаже, че това всъщност е самата истина. Не допускайте това да се случи и вижте какво прави той, за да понижи самочувствието ви.

1. Сам взима решенията – почти никога не се допитва до вас за важните неща, които се случват в живота ви. Кара ви да си мислите, че той е по-вещ и разбира повече от всичко, така че каквото каже – това ще се случи. Трябва да запомните добре, че всички важни решения в една връзка се взимат от двамата партньори, всичко друго е неправилно.

4 знака, че във връзката ви няма любов

Много често сме във връзки, в които няма любов, няма бъдеще, но по някакъв начин се чувстваме добре и спокойни в тях. Това спокойствие ...

2. Пести комплименти – мъжете, които рядко правят комплименти, го правят съвсем умишлено. Не искат жената до тях да има голямо самочувствие, а предпочитат да си мисли, че едва ли не е привилегия да бъде с него. И така всеки комплимент е истински специален, именно защото е рядко явление.

3. Прекъсва ви, докато говорите в компания – мъжете, които не ви оставят да се доизкажете, често си мислят, че можете да ги злепоставите или засрамите с някоя реплика. Много от тях, особено когато се намирате в голяма компания, не ви оставят да вземете думата, а ви превръщат в страничен наблюдател.

4. Игнорира вашите интереси – никога не се интересува какво точно правите в офиса, какви са ви хобитата, не идва с вас на места, които не представляват интерес за него и т.н. Много мъже си мислят, че само техните интереси са важни, а изобщо не уважават тези на половинката си. Тъжно и грозно!

5. Прави ви забележки за дрехите – често се намесва, когато се обличате сутрин за работа или по специален повод. Казва ви какво ви отива, какво не и че даден тоалет не ви стои добре. По този начин той взима контрол и над нещо, което би трябвало да е изцяло ваше решение.

Раздялата с тези 3 зодии не се преживява НИКОГА

Влюбването е трудно, но още по-трудно е да се „разлюбите”. Лекуването на разбито сърце изисква време, но тези зодии имат ня...

6. Проверява всичко, което правите – няма ви никакво доверие, че можете да свършите нещо сами. Често минава след вас, за да види дали нещо е свършено. А ако става дума за по-голям и важен ангажимент, изобщо не го оставя на вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Колко калории се изгарят по време на сън?

Великден 2024: Най-силните молитви за здраве, изцеление и защита

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com