Bentley Continental Flying Spur е голям, мощен и разточителен

18457
Bentley Continental Flying Spur е голям, мощен и разточителен
Но не и красив, а задницата му е, меко казано, дискусионна.

Все още ни делят 2 седмици от началото на изложението в Женева, а някои откъслечни ходове на отделни компании в последните години, сега са се превърнала в практика. Става въпрос за това, че марките показват новите си модели много преди официалния им дебют, за да привлекат общественото внимание изцяло върху себе си, тъй като в „Палекспо” това е доста по-трудно.

Ето го новия Continental Flying Spur. Така го наричат Bentley. Реално обаче това е силно модифицирана версия на оригинала от 2005 г., като държа да отбележа, че не става въпрос само за фейслифт, а за наистина големи новости. Като това, че масата е намалена с 50 кг чрез използване на олекотени материали в конструкцията на шасито и купето. Специално внимание е било отделено на комфорта в Spur. След дълги тестове инженерите са установили, че 10% по-меки пружини и по-гъвкави анти-рол барове ще осигурят още по-голям комфорт на пътниците.

Мощността се осигурява от модифициран 6-литров W12, генериращ 616 к.с. и 800 Нм, които параметри са доста по-високи от предишните 552 к.с. и 670 Нм. Освен това, двигателят сега е куплиран с 8-степенна автоматична трансмисия, предаваща мощността към двете оси в съотношение 40/60 (отпред и отзад).

Въпреки огромните си размери и разточитество на борда – дебели килими и много одрани крави, автомобилът се ускорява до 100 км/ч за 4,3 секунди и достига максималните 322 км/ч.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com