Дневен хороскоп за 12 март

16679
Дневен хороскоп за 12 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не променяйте нищо в плановете си. Сега няма място за нови задачи, дори да сте приключили с всичко, което сте набелязали. Вечерта отделете повече време за почивка.

Телец

Днес ще имате поле за изява и усилията ви няма да останат незабелязани, но не очаквайте кой знае какви последици от това. Сега се въоръжете с търпение, докато дойде моментът на признанието.

Близнаци

Днес ще ви е трудно да намерите обяснение на случващото се и не го правете на всяка цена. Когато сте готови - тогава и ще стане ясно това, което ви интересува.

Рак

Животът не е лесен, но път е прекрасен и този вторник ще ви убеди в истинността на тези думи. Не бързайте с реакциите и изводите по неприятен повод и изчакайте.

Лъв

Денят ще бъде благоразположен към вас. Възползвайте се от възможностите, но не прекалявайте с взимането. Важно е да имате, колкото ви трябва - не повече.

Дева

Каквито и причини или оправдания да имате за своето бездействие резултатите ще бъдат само за вас. Може би си заслужава да спечелите време, като пренебрегнете всичко, което ви пречи на работния процес.

Везни

Днес може да си фантазирате, колкото си искате, но в един момент ще трябва да се върнете в реалността. В противен случай ще ви останат прекалено много неща за довършване и наваксване.

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 - 15 март

Овен Комуникацията няма да върви гладко през седмицата, затова обсъждането на сексуалния ви живот с половинката може да ви остави разо...

Скорпион

Днес ще се ползвате с високо доверие от страна на близките ви. Това може да ви изкуши да се възползвате от ситуацията. Знайте, че рано или късно това ще си проличи.

Стрелец

Днес няма да сте в настроение за екипна работа, не се мъчете дори и да имате най-доброто желание да сте част от екипа. Измислете си излизане навън и се отдалече от тълпата.

Козирог

Седмичен хороскоп за 11-17 март

Овен Най-силното ви оръжие сега ще бъде вашето въображение. Не си поставяйте граници на фантазията. От необятното ѝ поле ще се родят б...

Видимото ви хладнокръвие днес ще впечатли мнозина. Важното обаче е вие самите да се впечатлите и да поддържате реален вътрешния си баланс.

Водолей

Това е ден, в който трябва да разчитате само на собствените ви сили. Чуждите идеи и предложения само ще ви объркат, забавят и направят задачата ви по-сложна.

Риби

Този вторник не се подавайте на ласкави думи. Рискувате да се превърнете в оръжието в нечии ръце. Не се подавайте на манипулации.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com