Дневен хороскоп за 23 май

28590
Дневен хороскоп за 23 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Имате нужда от промяна и то крещяща. Опитайте се да намерите различен вариант за действие за нещата, които не ви харесват. Помислете си дали не изисквате прекалено много от околните, които ви дават ако не всичко, то повечето от нещата, които искате от тях.

Телец

През този ден се пазете от сериозна грешка. Тя може да се случи без чужда намеса и да бъде изцяло ваш пропуск. Всичко ще бъде поправимо, но съвсем спокойно може да не си го причинявате.

Близнаци

Ако през този ден нещо предизвика съмнението ви, не оставяйте нещата така и реагирайте навреме. Ако изразите аргументите си впоследствие, само ще предизвикате раздразнение и неприятни за вас коментари.

Рак

През този ден си позволете да бъдете по-интересни. Може да правите да бъде оригинално и неповторимо. Това няма да изисква никакви усилия от ваша страна, а само малко желание да бъдете малко по-различни от обичайното.

Лъв

През този ден може да преживеете срив в системата и функцията, която отговаря за вашата умереност. Ще бъдете склонни да прекалявате с яденето. Пазете стомаха си не прекалявайте с непознати храни.

Дева

Ако искате да постигнете нещо през този ден ще трябва да употребите много сила на волята. В служебно отношение притежавате огромен потенциал, така че не се притеснявайте да го използвате. Едва ли в този момент някой ще може да ви помогне, за това разчитайте само на себе си.

Везни

Този ден ще бъде изпълнен със силни чувства, граничещи с емоционални драми, които до един момент може да разнообразя ежедневието, но ще повлияят зле на психическото ви здраве. По-добре се пазете от тях и стойте встрани.

Любовен хороскоп за 22-28 май

Нова седмица, нова късмет. Представяме ви седмичния любовен хороскоп за новата седмица. Вижте какви изненади ви очакват във взаимоотно...

Скорпион

Днес от голяма важност за вас ще бъде да изказвате мнението си абсолютно точно и искрено. Покажете на околните да разберат какво мислите за тях и за тяхната работа. Това ще ви донесе само позитиви.

Стрелец

През този ден се оставете на течението и позволете на обстоятелствата да диктуват събитията. Всичко ще се нареди по начин, който ще е добър за вас и вашата намеса ще бъде напълно излишна.

Козирог

Дневен хороскоп за 22 май

Овен През този ден слушайте. Ако се вслушате по-внимателно в думите на приятелите ви, вероятно ще научите нещо важно. Разбира се, че и...

През този ден няма да имате много варианти за забава. Опитайте се да намерите още някой в същото настроение и така двамата скучаейки ще се окажете доста продуктивни.

Водолей

Ако имате желание за промяна и смятате, че конкретни неща трябва да се случат, бъдете активни и не пестете силите си. Ако чакате и гледате безучастно вероятността да се случи нещо по ваш вкус е минимална.

Риби

През този ден може да предизвикате нечия завист. Само най-силните представители на вашия знак ще успеят да се противопоставят на това. Вдигнете гордо глава и не допускайте да бъдете засегнати от никого.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com