Дневен хороскоп за 30 септември

14379
Дневен хороскоп за 30 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден едва ли ще се появи нещо интересно на хоризонта. Това обаче не означава, че трябва да предизвиквате Съдбата и да си създавате излишни трудности. Ако ви е толкова скучно – започнете нова книга.

Телец

Емоционалното ви състояние ще се различава от работното настроение, което трябва да имате като за работен ден. Опитайте се да не се вглъбявате прекалено много в себе си, тъй като ще имате важни служебни въпроси за решаване.

Близнаци

Този понеделник е чудесен ден за стартиране на нови проекти, които сте замислили преди. Това ще е сериозна крачка в подобряването на финансовото ви състояние, така че не жалете сили.

Рак

През този ден намерете време да се разходите сред природата. Изберете си дейности, които ще ви позволяват повече движение навън. Общуването с нови хора ще ви разсее от мислите, които се опитват да се настанят в главата ви.

Лъв

Каквото и да правите днес е добре да го обсъдите с вашите близки. Те няма да ви пречат, но ще ви дадат ценни съвети. Не си мислете, че по този начин ще загубите самостоятелността си.

Дева

Този понеделник е началото на нов период за вас. Съберете всички позитиви, които сте събрали до момента и ги използвайте умело. Не се питайте дали ви стига. Имате да наваксвате много щастие.

Везни

Това, което ще ви помогне в първия ден от работната седмица ще са спонтанните решения и нестандартните подходи. Не се притеснявайте да експериментирате и не позволявайте на други да ви отклоняват от пътя и решенията ви.

Скорпион

Сега не е време за промяна в начина ви на живот. Опитайте се да бъдете по-рационални. В емоционално отношение не сте много стабилни, затова гледайте непрекъснато да сте заети и не изоставяйте никое от задълженията ви.

Стрелец

Този понеделник не е подходящ за пътувания. Може би ще получите интересно предложение за смяна на работата. Ако звучи прекалено примамливо това е знак да сте внимателни.

Козирог 

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28-29 септември

Овен Сякаш за пръв път от цяла вечност няма да подхождате към света с рогата напред. Този уикенд се очертава да е спокоен за вас, ост...

Този понеделник ще е ден, в който много ясно ще осъзнавате какво точно искате. Не се страхувайте да допуснете някоя и друга егоистична мисъл и в никакъв случай не позволявайте да изпитвате вина заради това. Сами сте господари на живота си.

Водолей

Този понеделник ще получите една от най-добрите новини в живота ви. Единственото условие е да не се възгордявате прекалено и да не разтръбявате на целия свят щастието си. Помнете, че то обича тишината.

Риби

През този ден е добре да си повтаряте, че целта на препятствията е да ни каляват и правят по –силни. Вие сте напълно способни да се справите с това, което се изпречи на пътя ви. Не се съмнявайте дори за секунда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да пием чай правилно?
Как да пием чай правилно?

За много хора чаят сутрин е неразделна част от закуската и своеобразен ритуал. Но малко хора знаят, че неправилният прием на чай може да навреди...