Ето как АЛФА мъжете привличат вниманието на жените

13188
Ето как АЛФА мъжете привличат вниманието на жените
Снимка: https://pixabay.com

Алфа мъжете определено привличат всички жени само с усещането, което се създава покрай тях. Те излъчват надеждност, сигурност, сила, а коя жена би отказала нещо подобно в лицето на любимия? Но бихме се зачудили – как ли би протекла любовта между две силни личности, които обичат да имат контрол над нещата – възможни ли са стабилни взаимоотношения между алфа мъж и алфа жена. Нека направим някои разкрития в следващите редове:

Алфа мъжът иска да взема всички решения

Защо и кога мъжът иска деца и готов ли е наистина за ТОВА

Какво по-хубаво от това да чуете, че любимия човек най-сетне е готов за деца. Както знаем, мъжете са малко по-бавни в това отношение и ...

За алфа мъжете знаем, че искат да контролират всяка ситуация, а това не се харесва особено на алфа жените. В такава връзка е много вероятно постоянно да се създава борба за власт и спорове, свързани с това кой да взима решенията. Трудно някой от двамата би направил компромис, а алфа жената не би се оставила да бъде водена изцяло от мъжа до нея.

Той може да ви обича, но винаги ще поставя себе си на първо място

Алфа мъжът винаги ще се бори да е на върха, да получава най-доброто за себе си и дори ще се надпреварва с вас, ако забележи, че ставате по-успешна от него. За тях е по-лесно да бъдат в компанията на красиви жени без особено големи амбиции за реализация, за да могат да изпъкнат те.

Постоянно съревнование

Не интелектът, а това е най-привлекателната мъжка черта за жените

От край време се говори, че най-привлекателната мъжка черта е интелектът. Истината е, че не това виждат първо жените, вглеждайки се в г...

То винаги се изразява на интелектуално ниво, представителите и на двата пола отлично знаят какво искат от любовта и живота и как да го постигнат. Не правят компромиси и следват докрай целите си, а тук отново трябва да споменем, че това може да доведе до много конфликтни ситуации, които алфа мъжете предпочитат да избегнат, като изберат за своя партньорка жена с по-малко амбиции в професионален план и без претенции за контрол и власт. Взаимоотношенията между алфа жена и алфа мъж биха били доста сложни и не толкова розови, колкото при двойки, в които единият е склонен към компромиси и послушание, а другият обича да дърпа юздите.

Все пак, такава връзка си остава възможна, просто ще е много по-динамична и цветна. Най-важното е и двамата съумеят да правят компромиси в името на любовта. Ако успеят да се справят с борбата за надмощие, взаимоотношенията им ще станат повече от прекрасни. 
По отношение на това каква жена би си избрал алфа мъжът, обикновено той предпочита да открие „златната среда“ – жена, която следва определени принципи и отстоява себе си, но не на всяка цена. Тя съумява също да прави компромиси, знае границите си и с удоволствие би потърсила помощ от любимия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com