Ето защо полицаите трябва да получават 20 заплати, а вие - не!

55122
Ето защо полицаите трябва да получават 20 заплати, а вие - не!

Коментари, недоволства и какво ли още не, защо пък точно полицаите трябвало да взимат 20 заплати наведнъж, след като цял ден стоят и си клатят краката. Вярвате ли си, че това е истината, помислихте ли или просто сте от стадото овце, които са тръгнали по течението на едно мнение и няколко снимки на полицаи, които спят в патрулките.

Да си полицай е тежко! Ставаш рано, лягаш късно, будят те посред нощ за убийство, обир или свада в ромския квартал. Обличаш униформата на -10 и на 40 градуса, никой не те пита горещо ли ти е с кубинки през лятото.

Броят на полицаите в София ще бъде увеличен чувствително

Чувствително ще бъде увеличен броят на полицаите в столицата. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, предаде БГНЕС. В понедел...

Освен всички корумпирани полицаи, за които сме чували, има много съвестни хора, които дават живота си за професията. Виждат убити деца, ранени в катастрофи, пребити жени и хора с куршуми в главата. Въпреки това те трябва да останат с желязна психика.

Знаете ли какво е животът ви да е в опасност по няколко пъти на ден, да разследвате наркодилъри, да работите под приктитие и да се страхувате за живота на жената и децата си? Излизаш от вкъщи и не знаеш ще се прибереш ли или някой ще те застреля на простест или при акция.

Полицаите, които приемат професията си за призвание, заслужават 40, не 20 заплати. А ти, който в момента си в офиса на топло, работиш на компютър и недоволстваш, че ще стоиш до по-късно на работа, с какво си залужил 20 заплати?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com