Как се държи мъжът, когато харесва жена

49293
Как се държи мъжът, когато харесва жена
Снимка: Free-Photos/Pixabay

Ако харесваме някого, винаги се опитваме да разберем дали чувствата ни са взаимни. Най-добрият начин да разберете (освен ако не смеете да попитате директно, разбира се) е просто да наблюдавате човека.

Как се държи мъжът, когато харесва жена

Вече е писано и говорено много за езика на тялото. Днес ви предлагаме да прочетете настоящата тема и сами да прецените спрямо вашия случай.

Погледнете внимателно очите му

Разширени ли са зениците му? Ако отговорът е да, тогава късметът е на ваша страна!

Колкото по-широки са зениците, толкова по-добре. По-внимателният поглед увеличава шансовете. Сега се отдалечете. Ако си пада по вас, той ще огледа тялото ви отгоре до долу, като в същото време се постарае да не доловите погледа му.

Как държи главата си мъжът, когато харесва жена

Проявявайки интерес, мъжът инстинктивно и несъзнателно накланя главата си надясно или наляво. Ако е наклонил глава, това означава, че е готов да ви изслуша и с голям интерес. Освен това той ще кимне в съгласие с това, което чува.

Усмихнете се

Мъжките зодии, които просто не умеят да показват любовта си

Астрологията може да ни бъде в огромна полза, ако повярваме в нея и се допитваме за някои характеристики на отделните зодии. Особено въ...

Експерти по психология на комуникацията твърдят, че усмивката му ще е широка, дори ако той по право се държи сдържано. Това е сигурен знак, че ви харесва.

Устни

Ако постоянно ги хапе, опитва се да ги навлажни, играе с езика или устните си. Може да ги докосва с пръст (но без да покрива устата си с ръка). Този жест издава еротичното настроение, както при мъжете, така и при жените.

Поглаждане

Добър знак е да гали веждите или приглажда косата си. Ако, обаче започне да търка брадичката си е лош показател.

Езикът на тялото му разкрива дали той те харесва

Запознайте се с езика на тялото на мъжа, за да можете да четете сигналите, които ви изпраща. Не забравяйте, че по време на среща жестов...

Речта

В случай, че започва да говори все по-бързо, изреченията му са кратки и ясни, това е знак за объркване. На по-късно може да е опит да ви очарова с думи.

Тяло

Мъжът ще се опита да остане възможно най-близо до вас. Ще се доближи с бавни стъпки и ще разтрие гърлото си с ръце, като си играе с вратовръзката или яката.

Объркване

Когато мъжът прави тези 5 интимни неща, той ви обожава

Както женското съсловие е неразгадаемо, така е все по-трудно да вникнем и в душата на мъжа и да разберем истинските му чувства, ако той...

Често срещано явление за влюбените. Обикновено се проявява в набръчкване на челото и областта на слепоочието. На публично място го виждате, той обсъжда нещо бурно и весело с някого, докато ви гледа. След това минава покрай вас, без да ви поглежда в очите. Въпреки, че е по-характерно за жените. При вида на интересен човек той се опитва да разклати косата си възможно най-силно.

Загледайте мъжете в рекламите

Те действат по такъв начин, който se харесва на всеки!

Ако обичате да гледате реклами, гледайте и сами ще се уверите в издайническите жестове и маниери. Тези методи се използват за привличане на вниманието на зрителя. Човек инстинктивно реагира на проявата на интерес към него. И накрая, ще ви кажа как да определите в една връзка в двойка, че мъж (и не само) казва лъжа : Докосва устата, когато говори. Погледът му се лута или просто гледа надолу. Придвижва веждите за момент (тук трябва да внимавате, защото това се случва много бързо). Да не се бърка със знак, който е напълно противоположен по значение. Последният може да е признак, когато мъжът, току-що ви е видял и повдига вежди, защото се радва да ви зърне.

Успех в любовната връзка!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...