Кои са най-интересните YouTube канали за филми, които можете да следите?

10953
Кои са най-интересните YouTube канали за филми, които можете да следите?
Снимка: Unsplash

Предварително искаме да се извиним на всички, които не знаят английски, но и трите YouTube канала са чуждестранни. В България все още няма човек, който да е инвестирал нужното време и усилия да направи качествен преглед на това, което се случва в света на киното.

В тази статия ще ви представим три от най-добрите и разнообразни видеоканала, които можете да следите. Всеки от тях е уникален и има свой собствен чар. Вярваме, че те ще ви харесат. 

Филмите и сериалите, които трябва да изгледате до края на годината

Тази година си отива след две седмици, но има да ни даде страшно много по отношение на филми. В оставащите дни имате възможност да посе...

Jeremy Jahns

Въпреки, че има 1,82 милиона абонати, Jeremy далеч не е най-популярният човек, който коментира филми и трейлъри в интернет пространството. Това, което го отличава е страхотният стил и интересната система за оценяване на заглавията, които има. Сред тях са: става за гледане ако пиеш много, бих си го купил на DVD и редица други забавни нива, които ще ви очароват. Джеръми вкарва често вкарва философска тема и ъгъл в своите ревюта и ни кара да се замислим за важни теми без дори да го осъзнаваме. Типовете видеа са коментари на трейлъри, ревюта на филми с и без разкрития на сюжета и лични класации. Препоръчваме го горещо. 

Screen rant

Screen rant има изключително много на брой и висококачествени клипове, които проследяват интересни неща в даден филм или сериал. Например - "15 неща, които сте пропуснали в последния филм на Marvel". Има обяснения на объркани сцени, даване на контекст преди да гледате дадено заглавие и една изключително интересна поредица с името "Pitch meeting", в която един актьор влиза в ролята на сценарист и ръководител на компания за филми и разиграва диалог за представяне на идеи на нови филми. Там има доста хапливи моменти към Холивуд, тънки подигравки с някои представители на бранша и редица доста замислящи препратки към това, което е киното днес. 

Филмовите поредици, които да гледаме отново

Има някои класики в киното, които никога не остаряват. Ние се връщаме към тях отново и отново. В тази статия ще ви препоръчваме филмови...

Watch Mojo

Watch Mojo е канал, в който има и друго освен кино, но 80% от съдържанието им е свързано именно с това. Там може да намерите любопитни видеа от типа Топ 10 и Топ 20 на различни тематики. Например, актьори, които са възродили кариерата си, филми, които са разочаровали с представянето си в кината и други. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com