Кои са признаците, че мъжът е егоист в леглото?

20352
Кои са признаците, че мъжът е егоист в леглото?
Снимка: iStock/Guliver

Жените винаги се интересуват какъв ще е в секса партньора, способен ли ще е на чувствителност и нежност или ще е нарцистичен коч. Признаците на сексуалното поведение личат по няколко показателя.

Мъжете, които са вторачени в своята външност, са големи егоисти в леглото – това е правило, твърдят светнатите какво под чаршафите . За тях е далеч по-интересно и приятно да се изкефят, а удоволствието на жената не е негова грижа. На него му е добре и това стига.

Откриха кой е най-смъртоносният ден от седмицата

Учени от САЩ са установили връзка между дните от седмицата и най-често срещаните причини за смърт, пише Life Science. Специалистите а...

Липсата на уважение към партньорката, язвителните коментари или заяждания няма как да настроят жената на романтична вълна. Такива мъже са груби и невнимателни – това също е правило, потвърждават  познавач(к)ите .

Партньорът, който не казва комплименти за вашата външност, никога няма да се замисли дали стигате до оргазъм или не. А красивите думи могат да насочат отношенията към верния  път.

Освен това мъжът, който набляга твърде много на половия си орган, няма да е добър любовник, смятат потърпевши от слабия пол. По-скоро с много по-голямо уважение той ще се отнася към собствения си член, отколкото към тялото на партньорката.

Зависимостта на партньора от интернета, смартфона и другите джаджи определено му пречи да превключи към дамата. Интересът към жената не трябва да бъде на второ място след компютърните игри и социалните мрежи.

Кои са най-скъпите десерти в света?

Има ли нещо по-хубаво от десерт? Да и това е позлатен десерт. Знаете ли, че има хора, които са готови да платят за една лъжичка сладоле...

Изобщо един мъж, който не се интересува от вашия живот, от вашите увлечения и мисли, няма да бъде внимателен към вас в леглото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com