Кои зодии са каръците и кои са късметлиите

21683
Кои зодии са каръците и кои са късметлиите
Снимка: https://pixabay.com

Овен

Не чакайте късмета ви да дойде сам. Той няма да почука на вратата ви някой ден и то, без да сте направили нищо.

Телец

Имате невероятен късмет със здравето, семейното щастие и работата. За сметка на това не винаги ви върви толкова добре в любовта. Но спокойно! Няма да останете сами в живота.

Близнаци

Близнаците са може би най - големите каръци в зодиака. На тях никога нищо не им се получава лесно и не им върви в почти нищо. Това ги е научило да са упорити и така да постигат целите си.

Рак

На вас не ви върви особено много. Не стойте просто да чакате и да се самозаблуждавате, че нищо не зависи от вас. Всички знаем, че не е така. Вместо да си губите времето се хващайте на работа и направете всичко възможно да постигнете успех.

Лъв

При Лъвовете късмета идва неочаквано. От тях зависи как по - точно ще го използват в живота си. Вие сте благословени с невероятен късмет да печелите винаги всичко, което пожелаете.

Дева

Деви, вие имате най - големия късмет сред всички зодии. Перфекционисти сте, но и безкомпромисни. Комбинацията от упоритост, трудолюбие и постоянство е печеливша за вас.

Везни

Нямате особен късмет, но сте наясно и приемате фактите. Въпреки това сте устремени към целите си и много трудно се предавате.

Не взимайте тези предмети от улицата, ще си навлечете нещастие!

Да намериш четирилистна детелина носи късмет. Или поне така гласи едно старо поверие. Има обаче предмети, които по-добре да не прибирам...

Скорпион

Имате късмет с лекота да успявате в начинанията си. Запомнете обаче едно - не можете само да печелите, понякога се налага и да загубите. Късметът ви не ви е даден просто така и бъдете благодарни, че го имате. Но все пак както всяко хубаво нещо и той си има своя край.

Стрелец

Нищо не идва даром. За да постигнете нещо трябва и да се потрудите. Не съжалявайте за това, че нямате особен късмет. Трябва да сте горди с успехите си, защото сте ги постигнали с цената на много труд.

Козирог

Карък или късметлия? Невероятната история на Франке Солака

Хърватския учител по музика Фране Селака е най-големият карък и късметлия едновременно. Той е преживял няколко нещастни случая, но вина...

Изобщо нямате късмет. Много пъти в живота сте се сблъсквали с трудности и сте наясно, че е най - добре да изчакате да преминат, за да изгрее слънце и на вашата улица.

Водолей

Късметът определено не е с вас в нито един момент от живота ви. Често се налага да вземате нещата в свои ръце, за да постигнете успех нещо. Вие обаче имате предимство - умни, старателни и силни сте. За вас няма невъзможни неща.

Риби

Вашият късмет е разделен на две. В любовта ви върви убийствено много, но не и във финансите. Щом имате любов и имате късмет с нея значи имате всичко. Парите са преходни и не толкова решаващ фактор в живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com