X
 
 

Кои зодии са най-добри във флирта

13419 0
Кои зодии са най-добри във флирта
Снимка: Thinkstock
Някои хора умеят да флиртуват с лекота, докато за други това се оказва доста трудно. Някои хора лесно стават център на внимание и привличат представителите на противоположния пол, докато други просто предпочитат да са невидими.

За тях вниманието от страна на друг човек е засрамващо. Според астролозите всяка зодия има свой начин на ухажване. Оказва се, че зодиакалния знак влияе на начина, по който флиртуваме и привличаме потенциална половинка.

Ето как флиртува всяка зодия!

Овен

Те са изключително директни и не се срамуват да покажат чувствата си. За тях наличието на конкуренция не е никакъв проблем и готови са да се борят до последно, за да постигнат целта си. Знаят точно какво искат и не биха се поколебали да направят всичко възможно, за да го получат. Те са изключително борбени във всяка сфера от живота си и флирта не е изключение.

Телец

Флиртът не е силната им страна, те са малко старомодни в това отношение. Никога няма да направят първата крачка. След като видят, че някой има интерес към тях започват да се държат по-свободно, но не би могло да се нарече флирт. Ако човекът срещу вас е Телец, подгответе се вие да направите първата крачка.

Близнаци

5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка к...

Те обичат да общуват с хората и точно заради това, умеят да флиртуват. Забавни са и винаги имат какво да кажат. Първоначално флиртуват със закачки, но ако се наложи показват и интелекта си.

Рак

Когато флиртуват с някого, те го засипват с внимание и бързо показват, ако имат сериозни намерения. Умеят да показват на човека срещу тях, че е единствен.Това понякога плаши хората, защото Раците изглежда сякаш бързат да накарат нещата да се случат.

Лъв

Те са изключително смели и дори понякога егоистични. Флиртуват много агресивно, което се харесва на околните и привлича почти всички. Обичат да говорят за себе си, но в същото време постоянно правят комплименти, което се харесва страшно много от отсрещната страна.

Най-големите лъжи, които всяка ЗОДИЯ изрича

Като човешки същества никога не можем да бъдем верни 100% от времето. В резултат на това лъжем, за да си намерим път, да се оправим по-...

Дева

Те умеят да флиртуват, но често объркват с действията си. Изпращат смесени сигнали. Показват, че харесват човека, но понякога се държат странно. Не обичат да флиртуват с непознати, затова първо опознават човека отсреща, а след това си позволяват да покажат флирт уменията си.

Везни

Имат вроден чар, който им е от страхотна полза. Те понякога дори без повод показват своята харизма, а това очарова всички. Имат интересен подход, който в повечето случаи работи. Почти не им се налага да флиртуват. Самото им присъствие на дадено място привлича представителите на другия пол около тях.

Скорпион

Каква е истинската ти сила според ЗОДИЯТА

Овен Сила и мощ. Това са качествата, които притежавате, и ако се фокусирате върху тях, ще станете непобедим. Не забравяйте да запазит...

На тях флиртът им е в кръвта. Умеят да ухажват и да се забавляват едновремененно.Никога не биха се отказали от целта си. Това е силната им страна, заради сексуалността и чувствеността им.

Стрелец

Те обичат да флиртуват изключително много, особено с непознати. За тях това е нещо забавно и предизвикателно.Проблемът при тях е, че изглеждат понякога повръхностни и това би могло да отблъсне човека срещу тях.

Козирог

Не обичат повърхностните флиртове и предпочитат да водят задълбочени разговори с човека, който харесват. За тях той трябва да е на интелектуално ниво. Ето защо започват отношенията си като приятели и след това, когато опознаят човека, започват да проявяват по-палавата си страна.

Кои зодии са кармично свързани

Един от основните фактори , който изгражда характера ни е връзката на зодиакалния ни знак с една от трите вида енергии – Кардинал...

Водолей

Той обича да провокира и да бъде провокиран. Представителите на тази зодия имат харизма и използвайки езика на тялото си могат да флиртуват с няколко човека наведнъж. Те са много енергични и не ги привличат скучни и невежи хора.

Риби

Те са доста срамежливи, но умеят да флиртуват. Измислят интересни начини, чрез които да привлекат вниманието. Те са доста сладки, когато го правят, но понякога са смешни. За сметка на това са директни, честни и винаги признават чувствата си..

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...