Мъжете със загар са по-секси от мускулестите

54974
Мъжете със загар са по-секси от мускулестите

Жените предпочитат пред мускулестите мъже тези, които имат приятен златист загар на кожата, пише сайтът Бритиш бизнес файндър, позовавайки се на британско проучване.

Екипът на д-р Иън Стивън от Нотингамския университет използвал снимките на 34 мъже от кавказката раса и на 41 чернокожи, за да измери оцветеността на кожата на лицето им. Оказало се, че жените намират най-атрактивни тези със златист тен на кожата на лицето. Което показва, че сексуалната привлекателност на силния пол се базира повече на здравия тен, отколкото на мускулната маса, както се считаше досега.

Контрацепция за мъже: Ултразвук унищожава сперматозоидите

Учените от университета в Северна Каролина разработиха нов контрацептив за мъже с помощта на ултразвук, който ще унищожава сперматозо...

Иън Стивън използвал нова компютърна техника, за да измери с математически модели мъжествеността на лицата на участниците в експеримента. Според екипа жените много правилно се ориентират по кожата на партньора, защото тя е най-добрият индикатор за доброто му здравословно състояние, което ще способства за създаването на жизнено поколение.

Загарът свидетелства за консумацията на плодове и зеленчуци, за състоянието на имунната и репродуктивната система. Иън Стивън съветва мъжете да се хранят по пет пъти на ден. Това също щяло да се отрази благоприятно на кожата им и по този начин да въздействат на дамите.

"Много хора си мислят, че най-добрият начин да хванеш хубав загар е като посетиш солариума, казва специалистът. Но според нас много по-ефективен начин е да се консумират повече плодове и зеленчуци. От тях най-добре се набавят каротеноидовите пигменти, нужни за бронзовия цвят на кожата". БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com