Най-лесните за прелъстяване зодии

11228
 Най-лесните за прелъстяване зодии
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодиакални знаци обичат дългите разговори и сложните романтични ритуали, преди най-сетне да се съгласят да се отправят към спалнята с партньора си. Но има и такива представители на Зодиака, които изобщо не искат да губят време, когато се отнася до интимни ласки. Те са си със слаб ангел и са най-лесните за прелъстяване. Нека видим с кои зодии можете да реализирате много бързо своите сексуални фантазии!

Овен

По природа Овните са много горещи, необуздани и нетърпеливи. Когато изпитват интерес към някого, те не искат да отлагат повече. За тях ухажването е губене на време. Защо да се разхождат в парка или да стоят с преплетени пръсти в някое кафене, когато могат да се отдадат на незабравима любовна сесия под завивките. И поради тази причина няма да ви е никак трудно да ги съблазните. Но най-вероятно те първи ще съблазнят вас.

3-те зодии, по които всички въздишат

Има зодии, които са толкова привлекателни и магнетични, че винаги около себе си имат няколко човека, които въздишат по тях и искат да и...

Риби

Рибите са безнадеждните романтици на Зодиака и лесно могат да бъдат съблазнени с красиви думи и бляскави обещания. Доверчиви са и се надяват, че и околните са като тях. За съжаление, често попадат на недобронамерени хора, които се възползват от наивността им. А Рибите дълго страдат заради лекомислието си и се самообвиняват.

Лъв

Представителите на зодия Лъв също са от хората, които няма много да се дърпат, ако изпитват интерес към вас. Можете много лесно да ги съблазните, като изтъкнете многократно тяхното величие и всичките им силни страни. Лъвовете могат да слушат с часове комплименти по свой адрес, а за да ви докажат, че на истината са несравними, ще скочат с вас в леглото и ще преобърнат света ви. И това се отнася както за обвързаните, така и за необвързаните представители на зодията.

3-те зодии, които въртят мъжете на малкия си пръст

Жените могат да бъдат много опасни, когато решат да завладеят сърцето на някой мъж и да го въртят на пръста си, докато не получат всичк...

Козирог

Козирогът не само е лесен за съблазняване поради силната си сексуална енергия. Той ще ви демонстрира нагледно какво означава издръжливост в спалнята. Силното му сексуално желание може да ви изненада приятно, но може и да съжалите, че сте започнали първи тази сексуална игра. Не се захващайте с Козирога, ако нямате готовност да останете в плен на чара му в следващите поне 24 часа.

Водолей

Можете да съблазните Водолей, ако демонстрирате висок интелект и познания в много области. Представителите на тази зодия наистина се разтапят при вида на хора, които умеят да се шегуват, четат много и имат модерни виждания за света. В такава компания Водолеите не могат да се съпротивляват на привличането и лесно могат да бъдат съблазнени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com