Научи скритата си сила според деня на раждане

19325
Научи скритата си сила според деня на раждане
Снимка: iStock/Guliver

Раждането на човек не е случайно, а в съответствие с неговия духовен път, който трябва да извърви на Земята. Изборът на определен ден от седмицата за първата глътка въздух влияе върху хороскопа, заложбите на даден човек и като цяло е важна съставна част от пъзела на това приключение, наречено живот. Разберете каква е вашата скрита сила според деня, в който сте се появили на бял свят.

Понеделник

Раждането под хипноза все още е непопулярно в България

През последните години се заговори за раждане под хипноза, което цели притъпяване на неприятните усещания на родилката, но в България т...

Това е ден на Луната и носи както благоприятните, така и неблагоприятните свойства на нощното светило, славещо се със своето непостоянство. Луната и понеделникът определено покровителстват жените. Момичетата, родени в този ден, стават прекрасни майки, пазителки на домашното огнище и на традициите на дома и точно в това се крие тяхната вътрешна сила.

Вторник

Този ден е изцяло под влиянието на Марс. Хората, родени във вторник, са избухливи, обичат да командват, имат твърд характер и избират за себе си такава работа, която изисква повече активност и енергия. Родените във вторник са много енергични и напористи, а понякога и неуправляеми. Най-добрите им и силни качества са способността за борба, самоотверженост, неприемането на сплетни и интриги.

Сряда

"Петата точка" подсказа най-добрата възраст за раждане на дете

Изследователи от университета на Цюрих са изяснили, че костите на таза на жените се изменят през целия живот, приемайки формата, най-по...

Сряда се управлява от Меркурий – покровител на търговията, занаятите, знанията и дейностите, свързани със слово, общуване и предаване на информация. Родените в неговия ден са приказливи, общителни, лесно усвояват информация и излагат мислите си. Представителят на сряда е добър събеседник, умее да контактува и да обединява хората, притежава организаторски способности и бързо реагира при променливи ситуации.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com