Обсебена жена иска да прилича на Барби

417477
Обсебена жена иска да прилича на Барби

Барби манията е обикновено при подрастващите момиченца, но 24-годишната Шарлот Хохман е не по-малко обсебена от куклената индустрия. Освен с огромната си колекция от кукли Барби, Хохман показва своята вманиаченост, инвестирайки всичките си спестявания (10 000 паунда), за да изглежда като своите пластмасови любимки.

Преобразяването на Шарлот започва като си слага колаген в устните и сменя цвета на косата си, за да се превърне в Барби блондинка. Но това не е всичко. Момичето от Манчестър се е подложило и на редица пластични интервенции, заявявайки пред лекарите: "Искам да изглеждам като Барби".

"Всичко, на което се подложих, беше наистина болезнено. Лицето ми се беше подуло и минаха седмици, докато спаднат отоците, но не съжалявам. Мисля, че изглеждам много добре и съм доволна", споделя тя.

Хохман продължава: "За много хора това, което направих, е странно, но за мен е страхотно".

Страстта на 24-годишната жена по куклите Барби започва още на 3-годишна възраст. Колекцията в дома й е внушителна, като тя споделя, че са й коствали наистина много средства и лишения, за да я постигне.

"Аз и сестра ми ще имаме и Барби сватба. Смятам, че никога няма да се променя и всичко, което правя, ще е свързано по един или друг начин с Барби", казва още тя.

Обсебената Шарлот допълва, че страстта й към куклите обаче й пречи в любовта. "На момчетата не им харесва да съм така привързана към куклите Барби, но това не ме отчайва. Смятам, че рано или късно ще се появи човекът, който да ме обича заедно с моите Барбита", категорична е Шарлот.

Източник: dailymail.co.uk

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com