Разберете кои са най-съкровените желания на всяка зодия

14388
Разберете кои са най-съкровените желания на всяка зодия
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всички представители на зодиака имат поне по една обща черта. А дали тя е свързана с най-съкровените им желания?

Останете до края на текста, за да разберете какво мисли ваш близък или дали вашите мисли съвпадат с долуописаните:

Овен

Всички знаем каква слава се носи на Овните. Те са самонадеяни, с висока оценка за себе си и се стараят да показват лидерство. Смятат се за безгрешни и не приемат съвети, действат на своя глава и не признават загубата.

Телец

Тук е ясно, че движението е с рогата напред. Много инатливи, но същевременно сериозни са представителите на зодия Телец. Отново действат спрямо своите виждания, не се влияят от чуждото мнение. Не обичат промените като цяло и са статичен тип личности. Едни от положителните им черти са, че ценят близките си и са изключително подкрепящи.

Близнаци

Близнаците летят в облаците. Те са се изолирали от околния свят, не се натоварват с проблеми и не обичат да навлизат в разправии. Колкото са мълчаливи, толкова са и мързеливи. Те са бохеми, не обичат да се претоварват и работата остава на по-заден за сметка на безгрижието.

Рак

Представителите на зодия Рак не обичат да показват емоции и слабост. Те се държат хладнокръвно дори с близките си. Може би по този начин и чрез многото „лица“ се опитват да се спасят от болка и нараняване. Често самите те се губят от толкова преструвки.

Лъв

Лъвовете са доста инстинктивни. Те действат на секундата, не премислят нещата. Не премълчават нищо, споделят всичко, което им хрумне. Странят от интриги и клюки, а понякога това е повод да не бъдат харесвани. И макар че избягват разправиите, те обичат да бъдат забелязвани, но допускат много грешки заради този им устрем.

Дева

Този знак е един от най-разумните. Девите мислят трезво и логично, имат изисквания спрямо околните и не ги крият. Те дори са доста критични към самите себе си. Обичат да помагат на приятели в нужда.

Везни

Везните определено знаят какво искат и как да го постигнат. Залагат на усърдната работа и са мотивирани да променят света. Стараят се животът им да е балансиран и спокоен. Стремят се към щастие и го постигат без чужда намеса. Но това, че са насочили енегрията си само към самите тях, не значи, че ако им сторите зло ще ви го опростят. Не, Везните си остават отмъстители.

Скорпион

Защитната стена при тях е под формата на студено поведение. Те искат да всяват страх в околните, за да си спестят разочарования и страдание. Скорпионите са неразгадаеми, много бързо менят поведението и емоциите си и бързо могат да ви изхвърлят от живота си. Въпреки това, представителите на тази зодия се наслаждават на чувствата, които създават у другите.

Стрелец

Стабилни и сериозни личности. Стрелците не обичат забраните и често ги пренебрегват. Имат силна психика и преживяват трудностите по-леко.

Козирог

Доста големи песимисти, Козирозите не вярват в способностите си и не очакват житейски награди. За да се избавят от всички тези черни мисли, те се затрупват с работа. Там е тяхното спасение.

Водолей

Егоистични души, самовлюбени, ще направят всичко за щастието си, независимо дали нараняват някого друг. Те се мислят за компетентни по всяка тема и не пропускат да изказват мнението си. Водолеите се доверяват на сърцето за решенията, а не на разума.

Риби

Рибите са скромен знак. Те имат ниска самооценка и не осъзнават качествата си. Скромни са и не обичат да са в центъра на вниманието. Имат доста положителни качества, например честност и добродушност. Доста лесно могат да бъдат манипулирани обаче, тъй като не застават зад мнението си и бързо го променят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com