Родените днес, 28 декември

8541
Родените днес, 28 декември
Снимка: Dorota Kudyba / Pixabay

Козирозите, родени на 28 декември, кипят от енергия. Те са способни на много, но понякога прекомерното самочувствие ги кара да надценяват силните си страни. Успехът в работата е важен за тях, те са насочени към постигане на големи върхове. В същото време любовта към материалните блага им пречи да се развиват духовно и да се стремят към високи идеали.

Такива хора са амбициозни. Те са в състояние да възхваляват себе си и своите успехи и понякога стигат до високомерност. Лесно преодоляват препятствията, които срещат по пътя си, и също толкова лесно получават това, към което са се стремили. В същото време те не нарушават моралните норми.

Понякога обичат да се преструват на всезнаещи, въпреки че не им е нужно – и без това са умни и проницателни.

Родените на този ден са изпълнени с положителни емоции и любовен живот. Не се спират пред проблемите, а правят всичко, за да ги решат. Добри са в разбирането на хората. Те са честни, принципни и не обичат компромисите.

Жените

Тези жени изглеждат на другите строги и недостъпни. Но зад тази черупка се крие тяхната страстна, еротична и влюбена природа. А външната студенина само стимулира интереса на мъжете към тях. Такива дами са искрени, отговорни и икономични. Те знаят как да се държат като дами. Имат дълбок вътрешен мир.

Мъжете

Такива мъже знаят как да се държат в обществото и знаят правилата на етикета. Те очакват същото и от жените: една достойна за тях дама трябва да може да се държи в рамките на приличието, а не само да бъде привлекателна на външен вид. Тези мъже са дисциплинирани, приятни за разговор, сдържани и уверени. Те са гъвкави и надеждни. Не си пилеят парите.

Любовен живот

Родените на 28 декември са романтични и са по-страстни от другите Козирози. Те са надеждни и лоялни. В същото време техните избраници може да изпитват трудности: прекомерната взискателност и честите промени в настроението на тези хора усложняват връзката.

Бракът е успешен, ако влязат в него с равен на себе си човек. Проблеми възникват, когато изберат за партньор почитател, който желае да спечели благоразположението им, или човек с егоистични намерения.

Такива хора се гордеят с историята на своя род. Имат силни семейни връзки. Опитват се да подчинят живота си на определен план и рутина, което невинаги е по вкуса на семейството. Семейните им отношения обаче обикновено са хармонични.

Съвети за родените на 28 декември

Уважавайте гледната точка на другите. Ако искате да бъдете уважавани и обичани, научете се да слушате чуждото мнение, а в трудни случаи – да приемате помощта на приятели.

Не се страхувайте да покажете, че не знаете нещо. Невъзможно е да се знае всичко. Затова не се преструвайте на експерт във всички области. Попитайте за съвет или прочетете литературата, от която се нуждаете. Прекалената самоувереност може само да ви навреди.

Давайте си почивка. Не вземайте прекалено много върху себе си. Ако невинаги вие решавате всички проблеми в работата и в личния си живот, тогава животът ви ще стане по-комфортен.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com