X
 
 

След години дълбоко ще съжалявате за тези 6 неща

10681 0
photo of След години дълбоко ще съжалявате за тези 6 неща
Снимка: Pixabay.com
'В последните години от живота си дядо ми ставаше всяка сутрин в 7 часа, откъсваше цвете по време на сутрешната си разходка и го занасяше на баба ми. Веднъж реших да отида с него. Когато постави цветето на гроба ѝ, той ми каза: "Искаше ми се да ѝ бях носил свежи цветя всеки ден, докато беше жива. Щеше да ѝ хареса"."

Това пише блогърът Марк Черноф в популярния си блог marcandangel.com.

Някои жестове, които показват, че той ви харесва

Интересно му е да знае всичко за теб? Задава ли въпроси за вашите чувства и живота ви? Той полага усилия да ви изведе и да се увери, че...

Едно от най-ужасните неща в живота е да се обърнеш назад и да осъзнаеш, че си пропуснал невероятни шансове, че си бил прекалено зает да оцениш малките радости, че не си взел правилните решения. Марк посочва нещата, за които е най-вероятно да съжалявате след 10 години и как да не се стига до там.

1. Ще съжалявате, че не сте прекарвали достатъчно време с важните за вас хора. Работата никога не свършва. След години няма да си спомняте ангажимента, който днес ви къса нервите, но може да сте съсипали връзките с близки до сърцето ви хора, ако ги пренебрегвате. Също така - когато сте с обичаните от вас същества, бъдете с тях на 100%, вместо през 5 минути да гледате телефона или Facebook-а си.

9 неща, които карат хората да НЕ ви харесват

2. Ще съжалявате, че сте основали самочувствието си на мнението на другите за вас. Повечето хора ни съдят на база неща, които са се случили в собствения им живот и които всъщност нямат общо с нас. Убедете се в истинската си стойност сами и ще привлечете хора, които ще я оценят.

Какво НЕ трябва да казвате на турчин, за да не ядете бой

Чecтo, рaзгoвaряйки c чуждeнци, кaзвaмe някoи нeщa, кaтo нaпълнo нe миcлим, чe тe мoгaт дa oбидят някoгo или дoри дa прeдизвикaт aгрecи...

3. Ще съжалявате, че сте отделили толкова време да впечатлявате другите. След 10 години ще има ли значение каква марка дрехи сте носили днес? Не. Ще има значение как сте живели, как сте обичали и какво сте научили по пътя си.

ОСТАНАЛИТЕ ТРИ НЕЩА ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално