Беззъби "вълци" на пътя на настървения Ливърпул във Висшата лига

3821
Беззъби "вълци" на пътя на настървения Ливърпул във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

Намиращият се в страховита форма Ливърпул гостува днес на Уулвърхемптън в мач от 15-ия кръг на Висшата лига. Мърсисайдци са в серия от три победи в английския шампионат, в които вкараха по четири гола и в трите мача. "Червените" заемат третото място и са на само две точки от лидера Челси.

Сега възпитаниците на Юрген Клоп ще търсят нова победа срещу Уулвърхемптън, който е без победа в последните си два мача, но задържа престижната шеста позиция в подреждането. Уулвс е с десет точки по-малко от Ливърпул, като не е побеждавал мърсисайдци от началото на 2019-а.

Ливърпул в серия от пет поредни победи срещу Уулвс

Ливърпул е регистрирал само едно поражение в последните седем месеца във всички турнири, като то дойде срещу Уест Хям преди няколко седмици. Срещу Уулвърхемптън Ливърпул е в серия от пет поредни победи и ще се надява на шеста такава. efbet дава 1.45 коефициент за победа на "червените", 5.00 за равенство и 7.60 за победа на домакините.

КАЧИ ЛИ СЕ ЛИВЪРПУЛ НА ВЪРХА ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Беззъбите "вълци", които нито бележат, нито допускат голове

През този сезон Уулвс е изключително пестелив откъм голове - както по отбелязани, така и по допуснати. След 14 изиграни мача "вълците" са вкарали 12 гола и са допуснали 12, като това е третата най-слаба атака и третата най-силна защита в елита на Англия. Ливърпул също е допуснал 12 гола, но е вкарал 43 гола - най-много от всички отбори във Висшата лига.

Мърсисайдци вкарват средно по 3 гола на мач във Висшата лига от началото на сезона. efbet предлага 1.75 коефициент за над 2,5 гола в днешния мач, а обратният залог - под 2,5 гола - е котиран на 2.25. Двата отбора да отбележат гол е с коефициент 2.00. Залогът Ливърпул да вкара 3+ гола в мача е с 2.65 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com