Джошуа няма шанс срещу Усик? Може ли AJ да "направи хората богати" - ударен коефициент от efbet

2984
Джошуа няма шанс срещу Усик? Може ли AJ да "направи хората богати" - ударен коефициент от efbet
Снимка: Getty Images

Безспорно един от моментите на 2021-ва година в спорта бе детронирането на световния шампион в бокса Антъни Джошуа. Британецът бе безсилен срещу украинеца Олександър Усик, който изуми света със своето ударно включване при най-тежките в този спорт.

Дългоочакваният реванш: Джошуа срещу Усик

Най-хубавото за привържениците е, че в крайна сметка реваншът е официано плануван. Имаше много пречки за това - някои от тях спортни (като евентуален сблъсък за обединяване на коланите преди това), други пък не съвсем (ситуацията в родината на Усик - Украйна, която е във война с Русия).

В крайна сметка двубоят ще се проведе това лято, а анализатори и специалисти дават предимство на действащия шампион. Коефициентът на efbet за още една победа за Олександър Усик над Антъни Джошуа, с която и тотално би разбил плановете на британеца, е 1,43.

Датата за очаквания с огромен интерес мач е потвърдена и официално. Двубоят ще се осъществи още през това лято - на 20 август (20 срещу 21 август българско време). Именно тогава Джошуа ще опита да си върне поясите във версиите WBA, WBO, IBF и IBO.

Джошуа аутсайдер срещу Усик: дали?

Прави впечатление, че Джошуа получава висок коефициент от efbet. Излишно е да се казва пък, че Ей Джей никога не е за подценяване. Може ли Антъни Джошуа да се върне отново на върха? Ако вярвате, че да, можете да опитате да се "обзаложите срещу специалистите", като поставите своя залог на победа за Джошуа срещу Усик - пазарът за това е с коефициент 2,85.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com