Efbet дава 2.00 коефициент за България да нанесе 10-а поредна загуба на Литва

3310
Efbet дава 2.00 коефициент за България да нанесе 10-а поредна загуба на Литва
Снимка: БГНЕС

Националният отбор по футбол на България гостува на тима на Литва в мач от квалификациите за Световното първенство през 2022 година. Двубоят във Вилнюс е в събота с начален час 16.00 българско време, като ще бъде предаван пряко в ефира на Българската национална телевизия.

"Лъвовете" ще се опитат да продължат добрата си серия, след като вече три мача са без поражение. Възпитаниците на селекционера Ясен Петров последователно завършиха наравно с европейския шампион Италия (1:1), а след това победиха Литва с 1:0 на националния стадион "Васил Левски" и Грузия с 4:1, отново като домакин.

Победата над Литва в София беше извоювана на 5 септември, като тогава попадение на Ивайло Чочев в 82-ата минута осигури трите точки за трикольорите. По този начин България съхрани математически шансове за класиране за Мондиал 2022 в Катар. "Лъвовете" разполагат с актив от 5 точки в група С, заемайки четвърто място с равен брой точки с третия Северна Ирландия и на три пункта зад втория Швейцария (и двата тима са с мач по-малко).

Ще нанесе ли България 10-а поредна загуба на Литва?

Литва от своя страна е абсолютният аутсайдер в групата, като след пет мача има пет поражения. Тимът се намира в серия от девет поредни загуби, като през тази година не познава вкуса на победата. Efbet дава коефициент 2.00 за победа на България. Равенството в мача е оценено на 3.50, а за победа на Литва е фиксиран коефициент 4.20.

България няма да може да разчита в този двубой на капитана Георги Костадинов, който получи тежка контузия. Капитанската лента най-вероятно ще отиде на ръката на крилото Кирил Десподов. Под въпрос за срещата е и Антон Недялков, който получи травма в глезена. Няколко футболисти пък висят с картони и ще трябва да внимават срещу Литва.

Под или над 2,5 гола?

През тази година българският национален отбор е изиграл девет мача, като шест от тях са завършили под 2,5 гола. Останалите три мача са пораженията от Швейцария (1:3) и Франция (3:0) и победата в последния мач срещу Грузия (4:1).

Литва пък в последните си пет мача участва в по-резултатни мачове, като основната причина са головете, които допускат. Отборът пусна пет гола срещу Италия, четири срещу Северна Ирландия и Испания и три срещу Латвия.

Efbet дава 1.55 коефициент за под 2,5 гола в мача, докато за над 2,5 коефициентът е 2.60. Залогът за двата отбора да отбележат гол в мача е котиран на 2.30, а противоположният залог е оценен на 1.70.

"Двоен шанс" или "равен няма залог"

Селекционерът Ясен Петров заяви преди мача, че е "време да започнем да побеждаваме". За тези, които се съмняват в победата на България, efbet предлага залог "двоен шанс". Коефициентът за България да спечели или да завърши наравно срещу Литва е 1.23. "Равен няма залог" за България пък е фиксиран на 1.45.

*Посочените коефициенти в текста са към датата и часа на публикуването на статията. Възможни са промени в коефициентите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от рубриката "ТРЪПКАТА Е НАВСЯКЪДЕ":

Арсенал и Челси се сблъскват в голямото дерби на Лондон с огромен залог

Интер се изправя срещу Милан, за да подпечата шампионската си титла в Италия

Време за Ел Класико! Реал Мадрид ще опита да откаже Барселона от титлата

След кошмарната издънка: Ливърпул отчаяно търси обратен път към титлата

След 3 поредни загуби: Левски излиза за победа над Берое в efbet Лига

След новия начален бонус: efbet зарадва потребителите си и с нов VIP джакпот!

Пред Игор Тиаго и всички останали: Десподов фаворит №1 за гол в реванша ПАОК - Брюж

След 0:3 на "Анфийлд": Ливърпул не е напълно отписан от Европа

"Алианц Арена" не помага: Байерн и Арсенал "на кантар" в Шампионска лига!

След 3:3 на "Бернабеу": Отписаха Реал за реванша срещу Сити в Шампионска лига!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Efbet