Григор Димитров е аутсайдер срещу коварен съперник в Монреал, въпреки че е по-високо ранкиран

1896
Григор Димитров е аутсайдер срещу коварен съперник в Монреал, въпреки че е по-високо ранкиран
Снимка: Getty Images

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна с победа участието си на състезанието в Монреал, Канада, част от сериите "Мастърс 1000" на ATP. Хасковлията победи Алекси Галарно за около 92 минути игра в два сета - 6:4, 7:5 в отделните части.

Алекс де Минор е вторият съперник в Монреал за Григор Димитров

Алекс де Минор от Австралия пък е следващото препятствие пред Григор Димитров. Де Минор имаше далеч по-тежко изпитание от българина в първия си двубой, като трябваше да се справи с канадеца Денис Шаповалов. Сега Де Минор и Димитров излизат в пряк дуел, а австралиецът е в ролята на фаворит, въпреки че е с две места по-надолу в световната ранглиста.

Коефициентът на efbet прогнозите на специалисти и анализатори да се сбъднат и в крайна сметка Алекс де Минор да победи Григор Димитров е 1,55. Съответно пък ставката за успех в полза на българина е 2,80. Двамата ще се изправят един срещу друг в трети мач на корта, като програмата започва в 18:00 часа българско време.

До този момент двамата са се срещали общо два пъти и съперничеството им е белязано от баланс, тъй като са си разменили по един успех. Първо през 2019 година на Откритото първенство на САЩ Димитров печели с 3:0 сета, а година по-късно в Антверп (Белгия) австралиецът побеждава с 2:1.

Как ще се развие двубоят между Гришо и Де Минор в Монреал?

Общото между двете срещи е, че и в двата случая победителят в първия сет впоследствие печели и срещата. Коефициентът на efbet в Монреал Григор Димитров да спечели първия сет срещу съперника си е 2,40 (и съответно 3,85 за това Гришо да спечели точно един сет). Ставката пък за Де Минор да спечели първата част е 1,60 (и съответно 5,60 да спечели точно един сет).

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ОЩЕ: Григор Димитров отпадна от турнира в Монреал

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com