"Летящ" тийнейджър, победил наскоро Надал и Джокович, пак среща третия в света, но на Ролан Гарос

1711
"Летящ" тийнейджър, победил наскоро Надал и Джокович, пак среща третия в света, но на Ролан Гарос
Снимка: Getty Images

Дойде време за сблъсъците между последните осем на тазгодишното издание на турнира по клей от Големия шлем - Ролан Гарос. На въпросните четвъртфинали ни очакват зрелищни сблъсъци и въпреки че погледите ще са приковани най-вече в класическия дуел между Новак Джокович и Рафаел Надал, то останалите срещи далеч не са за подценяване.

Зверев ще отмъщава на Алкарас за финала в Мадрид

Впечатление прави и сблъсъкът между 19-годишния Карлос Алкарас и третия в света Александър Зверев. Испанецът е във великолепна форма и серия от 14 поредни победи, завоювайки трофеите в Мадрид и Барселона и записвайки впечатляващи победи над Стефанос Циципас, Рафаел Надал, Новак Джокович... и Александър Зверев.

Коефициентът на efbet в четвъртфиналния им сблъсък от Ролан Гарос третият в света да успее да си отмъсти за поражението от Алкарас във финала в Мадрид и да победи е 4,70, докато нов успех за 19-годишния испанец е със ставка 1,24.

Освен въпросния финален двубой преди около три седмици двамата са се срещали още два пъти, като и в двата от тях германецът печели убедително с 2:0 сета. Любопитен факт в съперничеството им е, че загубилият никога не взима дори и един сет, както и че никога загубилият в мача не е успявал да вземе повече от три гейма в една част.

В този смисъл коефициентът за това Александър Зверев да спечели с 3:0 сета и да се класира на полуфиналите е 16,00, докато за чист успех без даден сет на съперника, но в полза на Карлос Алкарас, както и съответно негова 15-а поредна победа, ставката е 2,25.

"Диамантът" Алкарас в търсене на нови върхове на Ролан Гарос

Формата на Алкарас през този сезон е чудовищна и той се справи без никакви проблеми във финала със Зверев. Младокът дори бе близо до това да запише и "геврек" срещу германеца, но в крайна сметка спечели втория сет от въпросния двубой с 6:1, давайки гейм на съперника.

До момента в съперничеството им никой не е успявал да "завърти" "геврек" на другия. Коефициентът на efbet този път това да се случи е 12,00. Разбира се, това би значело и по-малък общ брой на геймовете. Ставката за целия мач геймовете да бъдат под 37,5 е 1,91, докато за над 37,5 гейма в срещата е 1,98.

ЗВЕРЕВ СЛОЖИ КРАЙ НА ПРИКАЗКАТА НА АЛКАРАС

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com