Ливърпул излиза за последната си битка към големия финал в Шампионска лига

4333
Ливърпул излиза за последната си битка към големия финал в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

Отборите на Виляреал и Ливърпул ще се изправят един срещу друг тази вечер от 22:00 часа в мач-реванш от полуфиналите на Шампионска лига. Първата среща на "Анфийлд" завърши с успех с 2:0 за "червените", които са близо до трети финал в най-престижния европейски клубен турнир в последните пет години, като продължават да преследват и куадрупъл през този сезон.

Може ли Виляреал да поднесе още една сензация в Шампионска лига?

Виляреал обаче няма да се даде без битка, след като тимът вече отстрани фаворитите Ювентус и Байерн Мюнхен в предишните два кръга на елиминациите. Преди това "жълтата подводница" излезе от тежка група с отборите на Манчестър Юнайтед, Аталанта и Йънг Бойс. Испанският тим се представя много силно в Европа под ръководството на Унай Емери в последните два сезона, като преди година триумфира в Лига Европа след победа над Манчестър Юнайтед във финала.

Ливърпул с последна стъпка преди финала в Шампионска лига

Юрген Клоп намекна преди мача, че Ливърпул няма да излезе с дефанзивна постройка с цел да пази резултата и ще играе атакуващ футбол, какъвто приляга на отбора. Емери пък обеща някои промени, с които да изненада мърсисайдци спрямо двубоя на "Анфийлд". За днешния мач-реванш efbet предлага 4.70 коефициент за победа на Виляреал, 4.30 за равен и 1.75 за победа на Ливърпул.

За да се стигне до продължения в мача, Виляреал трябва да спечели с 2 гола разлика. efbet дава 80.00 коефициент "жълтата подводница" да победи в продължения, както и 60.00 за победа на домакините след дузпи. За победа на Ливърпул в продължения пък ставката е 35.00, а за успех след дузпи - 60.00. Иначе ставката за над 2,5 гола в мача е 1.67, а за под 2,5 гола - 2.30.

ВИЛЯРЕАЛ СЕ ДОБЛИЖИ ДО ЧУДОТО - КАКВО СТАНА В СБЛЪСЪКА, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com