Лютият иберийски дуел Португалия - Испания: палитра от емоции за Роналдо и компания

4338
Лютият иберийски дуел Португалия - Испания: палитра от емоции за Роналдо и компания
Снимка: GettyImages

Когато стана ясен жребият за тазгодишното издание на Лигата на нациите, впечатление направи, че до болка познатите иберийски съперници попаднаха в една група. Така вълнението по оста Португалия - Испания започна доста време, преди самите мачове да стартират. И първата им среща завърши без победител (при равенство 1:1).

Лютият спор между Португалия и Испания

Четиритте кръга от този цикъл изминаха преди дни и е време за равносметката. "Ла Фурия" не показа пълния си потенциал, но измъкна важни победи, с които си заслужи първото място. "Мореплавателите" пък оставиха много приятни впечатления с играта си, но сяка в последната среща не подходиха достатъчно сериозно, за да останат на върха.

Там в момента е Испания и коефициентът на efbet именно "Ла Фурия" да спечели първата позиция в група 2 на дивизия А е 1,55. Отборът е там с осем пункта, въпреки че стартира с две равенства, след като не успя да победи и Чехия и двата тима си спретнаха голово зрелище и реми - 2:2. С Швейцария пък се справи с минималното 1:0, което даде началото на пътя към върха.

Все пак има още един директен сблъсък между големите фаворити и Португалия далеч не бива да бъде подценявана, още повече, че изостава само с една точка от върха. "Мореплавателите" вече демонстрираха и головата си мощ след онова 4:0 над Швейцария. Ставката именно Португалия да спечели групата е 2,25.

Иначе изключително симпатичният и изпълнен с качества състав на Швейцария имаше по-големи надежди. "Кръстоносците" записаха много силни мачове в последно време и дори са една от големите причини да не видим Италия на Мондиал 2022. Въпреки това те са последни в групата с едва три точки и имат най-малко шансове да завършат като първи - ставката това да се случи е 200,00.

Може ли Чехия да стори "невъзможното" срещу Испания и Португалия?

Чехия, която пък остави отлични впечатления на Евро 2020, започна много силно в групата - победи Швейцария и взе точка от Испания, но след това последваха две напълно идентични поражения - с по 0:2 като гости съответно на Португалия и Испания. Все пак коефициентът на efbet Чехия да спечели групата е 100,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com