Манчестър Юнайтед ще плячкосва "канарчета" по пътя към топ 4 във Висшата лига

4673
Манчестър Юнайтед ще плячкосва "канарчета" по пътя към топ 4 във Висшата лига
Снимка: Getty Images

 

Английският гранд Манчестър Юнайтед се изправя днес срещу последния Норич в търсене на трета поредна победа във Висшата лига. Двубоят от 16-ия кръг в Премиър лийг ще се изиграе на стадион "Кароу Роуд", а срещата е с начален час 19.30 българско време.

След уволнението на Оле Гунар Солскяер "червените дяволи" подобриха резултатите си: направиха равен с лидера Челси на "Стамфорд Бридж", а след това последователно победиха Арсенал и Кристъл Палас. Сега възпитаниците на Ралф Рангник се изправят срещу последния в подреждането Норич, който от три мача няма победа.

Юнайтед задължен да бие последния във Висшата лига

Последната среща между тези два отбора бе през лятото на 2020-а, когато след продължения Юнайтед отстрани Норич от ФА Къп. Преди това "дяволите" имаха три победи срещу "канарчетата". За днешния мач efbet предлага 1.47 коефициент за победа на Манчестър Юнайтед, 5.00 за равен и 7.00 за победа на Норич.

В досегашните 15 мача Манчестър Юнайтед е отбелязал 25 попадения, а е допуснал 24. Норич пък е с най-слабата атака и най-слабата защита във Висшата лига - 8 отбелязани и 31 допуснати гола. Коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.71, а за под 2,5 гола - 2.30.

Ще вкара ли Роналдо на "Кароу Роуд"?

В двубоя на "Кароу Роуд" се очаква да играе и суперзвездата на "дяволите" Кристиано Роналдо, който през този сезон е вкарал 12 гола в 18 мача във всички турнири. efbet предлага 1.95 коефициент за това Роналдо да отбележи гол по всяко време на мача, както и 4.30 коефициент за това португалецът да вкара първото попадение в срещата.

УСПЯ ЛИ ЮНАЙТЕД ДА ПОБЕДИ И ВКАРА ЛИ РОНАЛДО - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com