"Новият" Борусия Дортмунд стартира сезона и ерата без Холанд - среща Мюнхен

1896
"Новият" Борусия Дортмунд стартира сезона и ерата без Холанд - среща Мюнхен
Снимка: GettyImages

Както е известно, календарът за мачовете на клубните отбори през сезон 2022/23 бе значително променен заради факта, че Световното първенство в Катар ще се проведе през зимата. Така само седмици след края на миналата кампания европейските грандове отново ще влизат в свирепи битки.

Как ще изглежда Борусия Дортмунд без Ерлинг Холанд?

А в Германия вече започва турнирът за купата на страната. Погледите приковава един от тимовете, които се надяват да свалят хегемона Байерн Мюнхен от трона в Бундеслигата - Борусия Дортмунд. Тимът се раздели с най-силния си играч Ерлинг Холанд и ще бъде много интересно да се види как ще се справи без него.

Първият мач за сезона е гостуване на Мюнхен 1860. Коефициентът на efbet за сензационен успех в полза на домакините е 16,00, докато победа за Борусия Дортмунд е със ставка 1,19. Пазарът за равенство е оценен на 8,40. Двубоят ще се състои в петък, 29-и юли, от 21:45 часа българско време.

Ако никой от двата тима не успее да грабне успеха в редовното време, то ще се стигне до две продължения от по 15 минути. Ако и след тях обаче не бъде излъчен победител, то изходът ще дойде след изпълнения на дузпи.

Коефициентът именно това да се случи и Борусия да се класира след продължения е 13,00 (и съответно да го стори след дузпи - 45,00), докато ставката Мюнхен 1860 да се класира след продължения е 90,00 (и съответно 45,00 да го стори след дузпи).

Последната среща между тях в официален мач е именно за Купата на Германия - 1/16-финали през 2013 година. Тогава се стига до нулево равенство, а в продълженията се появява Обамеянг, който дава тон с гол от дузпа за успеха в продълженията с 2:0.

Ще си спретне ли Борусия Дортмунд голово зрелище за Купата на Германия?

Коефициентът на efbet и в този им дуел да има под 2,5 попадения е 3,15, докато за над 2,5 гола е 1,40. Съответно ставката за това и Мюнхен 1860, и Борусия Дортмунд да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,83.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com