Посрамените ПСЖ и Меси "на лов за самочувствие" в Шампионска лига

2888
Посрамените ПСЖ и Меси "на лов за самочувствие" в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

Време е за последния кръг от груповата фаза на Шампионска лига. И макар в група А да е ясно кои отбори ще заемат първите две позиции (съответно Манчестър Сити и ПСЖ), то мачовете далеч не са без значение. Особено този за парижани, които държаха първото място в ръцете си, но издънките срещу Брюж и РБ Лайпциг ги лишиха от поне на хартия по-лесен опонент за осминафиналите.

Мотивът на ПСЖ и Меси в Шампионска лига

ПСЖ посреща у дома Брюж, като френският гранд ще иска да натрупа самочувствие в турнира, по който гасне. Същото се отнася и за една от големите звезди на парижани Лионел Меси, който има нужда от голове, за да си върне чудовищната форма. Сблъсъкът на "Парк де Пренс" е във вторник (07.12) и стартира в 19:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за победа в полза на домакините е 1,33, докато успех за гостите, които имат нужда от точки, за да продължат към Лига Европа, е със ставка 9,00 (равенството е оценено на 6,50).

В Лига 1 парижани вкараха само един гол в последните си два мача, играни в рамките на няколко дни, като записаха две равенства. В Шампионска лига ПСЖ също е в серия от два двубоя без успех, но поне в тях е отбелязал общо три попадения (загуба и равенство). Брюж е участвал в само една среща с по-малко от три гола в групите през тази кампания - първата срещу ПСЖ. Коефициентът и този сблъсък между тях да завърши с под 2,5 гола е 3,10, докато за над 2,5 попадения е 1,43.

Двата отбора се срещат за четвърти път в групите на Шампионска лига, като през сезон 2019/20 отново бяха заедно. Тогава парижани записаха два успеха с голова разлика 6:0. Коефициентът на efbet за това да няма гол/гол в днешния мач е 2,25, докато за гол/гол, както бе в най-скорошния им двубой (1:1) - 1,75.

В предишните три срещи между ПСЖ и Брюж имаше общо дванадесет картона, което прави средно по точно четири на сблъсък. Ставката за това и този път да има над 3,5 картона в мача е 2,25 (както съответно за под 3,5 картона в сблъсъка - 1,65 коефициент).

Меси или Мбапе ще носят головете за ПСЖ?

В отсъствието на Неймар Лионел Меси и Килиан Мбапе остават най-големите звезди на парижани, като именно от тях ще се очакват и попаденията. Коефициентът на efbet за това аржентинецът да открие резултата е 4,70, докато за негов гол в която и да е минута - 1,85. Съответно за това Мбапе да вкара първото попадение в една от двете врати ставката е 4,50, а за гол по всяко време - 1,80.

НАНИЗАХА ЛИ МЕСИ И МБАПЕ ОЧАКВАНИТЕ ОТ ТЯХ ГОЛОВЕ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com