Претендент за топ 4 ще опита да задълбочи кризата в Барселона

2358
Претендент за топ 4 ще опита да задълбочи кризата в Барселона
Снимка: Getty Images

Еуфорията в испанския колос Барселона временно утихна, след като каталунците претърпяха два провала в последните си два мача. Първият от тях дойде в Лига Европа, след като "лос кулес" отпаднаха от Лига Европа след поражение от Айнтрахт на "Камп Ноу". След това пък дойде изненадващо домакинско поражение от борещия се за оцеляване Кадис.

Барселона трябва да брани мястото си в топ 4 в Ла Лига

Загубата на практика направи нулеви шансовете на Барселона да застигне лидера Реал Мадрид, ако въобще на "Камп Ноу" са имали такива амбиции. Сега главната цел пред отбора остава запазването на място в топ 4, тъй като това е далеч от сигурно, особено ако каталунците допуснат още изненадващи грешни стъпки до края на сезона.

Реал Сосиедад мечтае за Шампионска лига

За Барселона предстои гостуване на намиращия се в добра форма тим на Реал Сосиедад, който понастоящем заема шеста позиция, но има реални шансове да се бори дори за топ 4. Сосиедад е с 55 пункта и е на пет точки от третия и четвъртия Севиля и Атлетико Мадрид. За днешния мач efbet предлага 3.35 коефициент за победа на Сосиедад, 3.65 за равен и 2.25 за победа на Барса.

Барселона спечели последните си два мача срещу Реал Сосиедад, а Шави Ернандес ще иска да вдигне самочувствието на отбора преди заключителните мачове от сезона. Любопитното е, че в последните две срещи между Сосиедад и Барса паднаха общо 13 гола. За днешния мач efbet предлага 1.89 коефициент за над 2,5 гола, а за над 3,5 гола в срещата ставката е 3.20.

БАРСЕЛОНА С ТРУДНА ПОБЕДА НАД РЕАЛ СОСИЕДАД

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com