ПСЖ - Реал: Шампионска лига се завръща ударно по възможно най-добрия начин

5104
ПСЖ - Реал: Шампионска лига се завръща ударно по възможно най-добрия начин
Снимка: Getty Images

Дългоочакваният момент настъпи - Шампионска лига се завръща, и то с най-интересната и значима част от състезанието - елиминационната фаза. А всичко ще стартира с големия гвоздей от програмата - ПСЖ срещу Реал Мадрид.

Сблъсъкът ще се състои на "Парк де Пренс" и ще започне във вторник, 15 февруари, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на парижани е 2,05, докато за победа за "кралския клуб" е 3,65 (равенството е оценено на 3,95).

ПСЖ - Реал: Едно от новите големи дербита на Европа

Съперничеството между два от най-силните отбора в съвременния футбол обяснимо е много прясно. От 2015-а година насам те започват да се срещат по-често, като оттогава до днес са изиграли 6 двубоя в официални мачове - всички те в Шампионска лига (в два от случаите - в групите, а в един - именно на 1/8-финалите).

Реал има предимство - три победи, две равенства и едва един успех за ПСЖ, дошъл в груповата фаза. За последните им четири сблъсъка падат цели 14 попадения, което значи средно по 3,5 на двубой. В три от тези случая пък и двата тима успяват да си вкарат.

Коефициентът на efbet в този мач да има над 3,5 попадения е 2,60, докато за под 2,5 е 2,40. Съответно ставката за това и двата отбора да успеят да си отбележат попадение е 1,61, а за няма гол/гол е 2,50.

Ако изключим най-скорошната им среща, обикновено срещите между тези съперници са по-изнервени и това води до по-груби и/или тактически нарушения и повече картони. В трите предишни двубоя има по поне пет картона във всеки от тях (в един от случаите - шест), а един от тях е червен.

В последните си четири двубоя Реал има само един успех - с 1:0 над Гранада. Роля за това оказва и липсата на големия лидер на тима през този сезон Карим Бензема, който в последния мач срещу ПСЖ успя да наниже два гола за равенството 2:2.

В Испания пишат, че той ще бъде до последно под въпрос - дали и колко време би играл. Коефициентът на efbet обаче именно той да вкара първото попадение в срещата е 6,40 (и съответно 2,55 за гол по всяко време).

ПСЖ с Меси, но без Рамос срещу Реал

Разбира се, срещу Реал се изправя един до болка познат съперник. През това лято Лионел Меси смени Барселона с ПСЖ, но и този сезон няма да пропусне да се изправи срещу "кралския клуб". Коефициентът на efbet точно аржентинецът да вкара първия гол в мача е 6,40, докато за негов гол по всяко време е 2,55. Серхио Рамос няма да вземе участие в двубоя срещу бившия си тим.

МЕСИ ИЗПУСНА ДУЗПА СРЕЩУ РЕАЛ - КАКВО СЕ СЛУЧИ В ГОЛЕМИЯ МАЧ, НАУЧЕТЕ ТУК

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com