"Вълци" драпат към Европа, но срещу тях... танкът Байерн

6116
"Вълци" драпат към Европа, но срещу тях... танкът Байерн
Снимка: Getty Images

По много любопитен начин ще бъде открит 17-ият кръг от германската Бундеслига. Шампионът и лидер във временното класиране Байерн Мюнхен приема у дома намиращия се в кошмарна форма Волфсбург, който се бори със зъби и нокти за място в подреждането, което да дава право на участие в европейските клубни турнири.

Байерн продължава марша в Бундеслигата срещу удобен опонент

Баварците се намират в серия от седем поредни успеха срещу този опонент, като в петък, 17 декември, от 21:30 часа българско време ще опитат да запишат нов успех и да продължат марша към поредна титла. Коефициентът на efbet да успеят Байерн да победи Волфсбург е 1,24, докато ставката за успех в полза на "вълците" е 11,25 (равенството е оценено на 7,50).

Надмощието на баварците над този съперник е убийствено пред годините. През 2015 година Волфсбург стига до два изненадващи успеха над Байерн - първо с 4:1 за шампионата, а след това и този за Суперкупата на Германия, макар че тогава в редовното време завършиха при равенство. А в онзи състав на "вълците" личат имената на Кевин де Бройне и Иван Перишич, който след време ще се окаже именно в Байерн, макар и под наем.

След тези два триумфа за Волфсбург обаче е имало 14 срещи между съперниците, 13 от които спечелени от гранда от Мюнхен (и то някои от тях с резултати като 5:1, 5:0 - два пъти, 6:0, 4:0). Коефициентът на efbet Юлиан Нагелсман и компания да се развихрят срещу удобния си съперник, а това да доведе до над 5,5 гола в още един двубой от германската Бундеслига, е 5,20, докато ставката за под 3,5 попадения в мача е 2,05.

"Вълците" губят от Байерн, но не без бой

Въпреки че Волфсбург губи своите директни сблъсъци с Байерн, отборът нерядко все пак поразява вратата на баварците. В последните им два мача "вълците" са вкарали общо три гола, които не стигат и за точка. Коефициентът на efbet и в този двубой двата отбора да успеят да вкарат е 1,75, докато за няма гол/гол е 2,20.

СГАЗИ ЛИ БАЙЕРН ПОРЕДНИЯ ПРОТИВНИК - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com