Нероден Петко най-влиятелен в Англия

11795
Нероден Петко най-влиятелен в Англия
Бебето на Кейт и Уилям щяло да е номер едно на Острова

Поговорката за нероден Петко пасна идеално за абсурдната ситуация в Англия. Херцозите на Кеймбридж Кейт и Уилям още не са мислили за бъдещото си дете, но специалистите на Острова вече прогнозират, че то ще е най-влиятелното бебе в страната.

Във връзка с юбилея на кралица Елизабет Втора, която ще отпразнува 60-ата годишнината от качването на престола, Кейт Мидълтън се радва на отслабващо напрежение на тема бъдещата й бременност. По време на юбилея - никакво бебе, такова е правилото. То обаче не пречи на доста експерти да се занимават с темата. Някои от тях вече уверяват, че бъдещото отроче ще стане най-могъщото и най-влиятелното бебе в Англия.

Кейт болезнено зависима от Уилям

Кейт Мидълтън приема болезнено липсата на своя съпруг Уилям. Херцогинята приемала много тежко военното обучение на принца на Фолклендск...

Все пак да не забравяме, че то още не е родено, нито дори заченато, поне ако се съди по последните информации. Така че бъдещият претендент за трона на Англия вече е №1 в списъка на най-влиятелните бебета в света на сайта My1stYears.com. "Бях изненадан да видя бъдещото бебе на Кейт и Уил цитирано в анкетата и прибавено към топ-20 като джокер. Но като си помисли човек, щом става дума за наследника на английския трон, той ще има повече влияние, отколкото първите 10 бебета, взети заедно", заяви говорител на сайта, цитиран от БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа