X
 
 

Предложиха на Грета Тунберг необичаен транспорт до Мадрид

4134 1
Предложиха на Грета Тунберг необичаен транспорт до Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver
Жителите на испанския град Тала-вера- де-ла-Рейна предложиха на младата екоактивистка Грета Тунберг да стигне от Лисабон до Мадрид с магаре, съобщава БНТ.

Вярна на принципите си, шведката отказва да използва транспорт, който замърсява околната среда. Предстои обаче да измине 600 км до испанската столица, за да участва в конференцията за климата. Най-вероятно Грета няма да приеме предложението на испанците и ще стигне до Лисабон с влак.

ВВС нареди Грета Тунберг сред 100-те най-влиятелни жени за 2019

ВВС нареди Грета Тунберг сред 100-те най-влиятелни жени за 2019. Сред номинираните е и рускинята Олга Собол, която разследва корупцията...

Грета Тунберг пристигна в Португалия на 15-метрова яхта. Тя пристигна в Лисабон след 21-дневно пътуване от САЩ.

На 1 ноември изпълнителният секретар на Рамковата конвенция на ООН за изменението на климата Патриша Еспиноса обяви, че конференцията ще се проведе от 2 до 13 декември в испанската столица. Тогава Тунберг помоли привържениците си да ѝ помогнат да намери транспорт за прекосяване на Атлантическия океан.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Октомври 1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
    Стига с тоя ал гор бе ? Или поне му давайте грозната мутра. И пишете ал гор / грета к*ва беше там/. Ама соросоизъм от всякъде , а пък либералите десни , леви средни са Врагове на Народите и са си за /Нюрнбергски процеси/ , после в трудово/възпитателните домове от затворен тип. Изобщо Другарят Октомври знае какво да ги прави.
Ето го гаджето на Гери-Никол (СНИМКА)
Ето го гаджето на Гери-Никол (СНИМКА)

От известно време се носят слухове, че Гери-Никол има нов мъж в живота си. Днес певицата потвърди, че е влюбена, като сподели обща снимка с приятеля...

Последно в Актуално