Да "изгориш" в последната секунда: Фамозен залог за хиляди беше "потопен" в края (СНИМКА)

2281
Да "изгориш" в последната секунда: Фамозен залог за хиляди беше "потопен" в края (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Въпреки че суперсблъсъкът между Челси и Ливърпул на "Уембли", който се явяваше финал за Купата на Лигата, се състоя в неделя (27 февруари), на Острова все още говорят за зрелището, на което всички станаха свидетели. А който не е гледал срещата, може лесно да бъде подведен от резултата.

Финалът Челси - Ливърпул и две "невъзможни" развръзки

Мачът завърши 0:0 - резултат, който не бе променен и след двете продължения от по 15 минути. Въпреки това съвсем спокойно можехме да станем свидетели на зрелище с краен резултат 2:2 или 3:3 в редовното време, а след това и още поне по едно попадение за всеки от двата тима, за да стигнем отново до дузпите (които също бяха на висота - 21 вкарани, преди Кепа Арисабалага да не уцели вратата).

Никак не е за вярване, че този толкова вълнуващ мач завърши без голове. Това бе и развитие, което далеч не се очакваше преди сблъсъка, тъй като това са два от отборите, които почти със сигурност са си гарантирали място в топ 3 в крайното класиране на Висшата лига през този сезон.

Оказва се, че всъщност на Острова е имало човек, който е прогнозирал точно това - точен резултат 0:0. Бен Уолш не се спира дотам и прибавя към този залог пазара да няма нито един картон в редовното време - нещо, което сякаш звучи дори още по-немислимо поради заряда на мача и съперничеството между двата гранда. Пазари, които можете да намерите и в efbet и от които също имахте възможност да се възползвате за финала.

Бен поставя залог от 20 паунда на получилия се от двата пазара коефициент 300, като играе за сумата от 6 000 паунда. Запалянкото започва да вярва към самия край, че това е възможно, но тогава всичко се срива. Не заради попадение, а заради един жълт картон.

В 90-ата минута полузащитникът на Челси Матео Ковачич фаулира Мохамед Салах, който бе в центъра на терена, но неговият тим организираше много опасна контраатака и имаше числено преимущество. Ковачич знаеше, че е длъжен да го стори и спря египтянина. С което спря и пътя на 6-те хиляди паунда към Бен.

Запалянкото остава разочарован от края и използва социалната мрежа Туитър, за да качи своя майсторски, но не и печеливш фиш. "Имаше ли наистина някаква нужда да го правиш, Матео Ковачич" - пише той като допълнение.

Големият фаворит за титлата във Висшата лига

Челси може да вземе своеобразен реванш от Ливърпул, като завърши пред него във Висшата лига, въпреки че към момента мърсисайдци изглеждат доста по-близо до първото място, отколкото до третото. В efbet можете да проверите кой е най-вероятно да спечели титлата и какви са коефициентите.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как два точни резултата се превърнаха в половин милион долара! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com