Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Интер се върна от 0:3, Арсенал накълца Ланс на 6 парчета (ВИДЕО)

30 ноември 2023, 00:17 часа • 3788 прочитания

Бенфика и Интер сътвориха истинско зрелище в двубой от груповата фаза на Шампионска лига. В Лисабон двата отбора завършиха 3:3, като "нерадзурите" изоставаха с 3 гола на почивката, реализирани от бившия им състезател Жоао Марио. Той откри резултата в петата минута, в 13-ата отново беше точен, а в 34-тата изглеждаше, че е решил всичко.

Интер възкръсна след почивката

През втората част обаче възпитаниците на Симоне Индзаги се събудиха и демонстрираха друго лице. Марко Арнаутович намали пасива на своя тим в 51-вата минута, 7 по-късно Давиде Фратези вкара втори гол за гостите, а в 72-рата Алексис Санчес изравни от дузпа. Така Интер заема второто място с 11 точки, докато Бенфика е на дъното с пункт в актива си.

ОЩЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА: Юнайтед ще трепери! Нова чутовна издънка на "червените дяволи" срещу Галатасарай (ВИДЕО)

Арсенал писа "отличен 6" на Ланс

Арсенал писа "отличен 6" на Ланс в мач от група B и се класира за 1/8-финалите на Шампионска лига с подсигурена първа позиция. "Топчиите" реализираха цели пет попадения през първото полувреме. Те бяха дело на Кай Хавертц (13'), Габриел Жезус (21'), Букайо Сака (23'), Габриел Мартинели (27') и Мартин Йодегор (45'). В 86-ата минута Жоржиньо записа името си сред голмайсторите чрез материализирана дузпа. Ланс е трети с 5 пункта.

ОЩЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА: Млад сънародник на Лео Меси измъкна Реал в головото шоу с Наполи (ВИДЕО)

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес